Lifestyle

Specijalna iznenađenja u Galeriji Belgrade povodom Crnog petka!

Kraj novembra donosi nam veliki broj prilika za uživanje i slatko iščekivanje novogodišnjih i božićnih praznika.

Specijalna iznenađenja u Galeriji Belgrade povodom Crnog petka!

Ovo doba godine tradicionalno je rezervisano za šoping i zato oni najstrastveniji kupoholičari već uveliko prave plan koji će im omogućiti da kupe što više za što manje novca. Zato je Crni petak za mnoge omiljeni „praznik“, a Galerija Belgrade tokom vikenda, od 27. do 29. novembra, omogućava članovima programa lojalnosti „Moj Beograd“ da uštede još više i da zarade duplo više bodova kroz Galerija Belgrade mobilnu aplikaciju, koju je moguće preuzeti sa Google Play ili App Store online prodavnica!

Promo

 

 

„Moj Beograd“ članovima vraća potrošeni novac u vidu bodova za novu kupovinu. Dovoljno je da nakon kupovine u Galeriji Belgrade kroz aplikaciju skenirate račun i da na taj način svaki šoping pretvorite u priliku za uštedu. Ovakva ponuda postaje još primamljivija tokom predstojećeg vikenda, kada se bodovi obračunavaju duplo, pa potrošnja od, na primer, 1.000 dinara donosi čak 2.000 bodova!

Promo

 

 

Sa sakupljenih 25.000 bodova, „otključavate“ e-vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu u svojoj omiljenoj prodavnici u Galeriji Belgrade. Više bodova znači i veće uštede, ali i napredovanje kroz nivoe – bronzani, srebrni ili zlatni – čime ostvarujete nove, sve impresivnije pogodnosti, od poziva na specijalna dešavanja do poklona odabranih baš za vas.

Promo

 

 

Ali, ovde nije kraj novitetima koje Galerija Belgrade donosi! Posle uspešne kupovine, želite da odete na ručak ili da prošetate pored reke, ali ruke su vam pune kesa? Ništa zato, tu je jedinstvena, pritom i besplatna Shop&Drop usluga. Sve stvari koje ne želite da tokom dana nosite sa sobom predajte osoblju tržnog centra, koje će ga zapakovati, skenirati bar kod vaše Galerija Belgrade aplikacije i preko CarGo batlera poslati na bilo koju beogradsku adresu koju navedete, u vreme koje vama odgovara.

Promo

 

 

Pored toga, Galerija je prvo i za sada jedino mesto u Srbiji gde strani državljani mogu da odmah nakon kupovine dobiju povraćaj PDV-a. Ova usluga se realizuje u saradnji sa kompanijom Global Blue, svetskim liderom u Tax Free kupovini, a dostupna je na tri lokacije u okviru tržnog centra.

Promo

 

 

Pored najvećeg bioskopa u Srbiji, domaćih i stranih brendova u premijum izdanjima, Galerija u ponudi ima i desetine kafića i restorana sa fantastičnim pogledom na reku. Njene široke ulice i prostrani trgovi omogućavaju posetiocima da uživaju u bezbednoj kupovini i nesvakidašnjem ambijentu koji pod providnom kupolom objedinjuje najbolje brendove, dobru zabavu i mesto za nove susrete.

Komentari (0)

Loading