Lifestyle

Voda koja vam daje najbolje iz prirode

Većina nas tokom odrastanja slušala je priče prethodnih generacija o tome kako su živeli zdraviji život i jeli kvalitetnije namirnice, pre svega one iz prirode koja ih okružuje.

Voda koja vam daje najbolje iz prirode

Iako to nije uvek lako u savremenom svetu, kako bismo očuvali zdravlje i imali dovoljno energije i danas se trudimo da u organizam unosimo dovoljno vode i da nam obroci sadrže neophodne vitamine i minerale. Naravno, da bismo bili sigurni u svoj izbor, važno nam je da znamo poreklo svega što svakodnevno konzumiramo.

Voda koju pijemo ima posebno veliki značaj i zato svi želimo da znamo odakle ona dolazi. Okruženje izvora vode veoma je važno, jer je njegova čistoća i zaštićenost garancija da će i voda koju pijemo biti takva. Izvor Jazak vode nalazi se na Fruškoj gori, najstarijem nacionalnom parku u Srbiji i planini koja je prekrivena šumom, livadama, pašnjacima i žitnim poljima.

Promo

 

Na padinama se prostiru voćnjaci i vinogradi sa čuvenim vinskim podrumima, a na višoj nadmorskoj visini je najveća koncentracija lipove šume u Evropi. Floru Fruške gore čini oko 1.500 biljnih vrsta, od čega je više od 50 zaštićeno, što sve čini ovu planinu idealnim mestom za izvor vode koja je kristalno čista, sveža, prirodna.

Promo

 

Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene čije stvaranje je počelo pre čak 30 miliona godina, Jazak voda dobija svoj harmonizovani mineralni sastav, obogaćuje naš organizam, i pruža našem organizmu odgovarajuću hidrataciju. Organizam ne zadržava višak vode i zato je važno svakodnevno unositi odgovarajuću količinu, kako bismo zadržali dobro zdravlje.

Birajte pažljivo kakvu vodu svakodnevno konzumirate i omogućite sebi samo najbolje – Prirodno dobru Jazak vodu!

Komentari (0)

Loading