Lifestyle

Četiri razloga zašto je bolje živeti u stambenom kompleksu

Vreme praznika je rezervisano za hedonizam, osvrt na uspehe, ali i pravljenje novih planova.

Četiri razloga zašto je bolje živeti u stambenom kompleksu

Ako se na vašoj listi želja za narednu godinu nalazi i kupovina stana, donosimo vam četiri razloga zbog kojih je odabir nekretnine u okviru savremenog stambenog kompleksa uvek bolji izbor:

Multifunkcionalnost

Život je mnogo jednostavniji kada sve što vam treba možete da nađete i  obavite na jednom mestu, zar ne? Dinamika našeg života u prvi plan ističe potrebu za multifunkcionalnošću, koja prvenstveno znači dragocenu uštedu vremena. Baš zbog toga, kupovina nekretnine u savremenom, planski izgrađenom stambenom kompleksu, kakav je Belgrade Waterfront, znači mnogo više od kupovine stambenog prostora.

Svaka stambena zgrada u Belgrade Waterfront-u poseduje privatnu garažu i dvorište za stanare, a u neposrednoj okolini se nalaze brojni kafići, dobro opremljene prodavnice, uređene pešačke zone, brojni sportski i zabavni sadržaji. Pešačka distanca od Sava Promenade, renoviranog Savskog trga, Galerije Belgrade, najvećeg šoping centra u regionu, kao i dobra povezanost sa glavnim saobraćajnicama znače da svakodnevne poslove možete obaviti lakše uz efikasniju organizaciju vremena, a onaj deo dana koji ostavite za sebe iskoristiti na najkonstruktivniji način.

Foto: Belgrade Waterfront

 

Udobnost i dodir s prirodom

Dom je tamo gde se osećamo udobno, a od njega očekujemo i da nam pruži dovoljno prostora i onu vrstu komfora koji odgovara našem životnom stilu. Bez obzira na razlike u potrebama svojih stanara, svaka zgrada u Belgrade Waterfront-u projektovana je, dizajnirana i opremljena tako da ih zadovolji.

Sve zgrade imaju obezbeđenje, recepciju i video nadzor, a stambena ponuda obuhvata jedinice različitih struktura i veličina, savremenog dizajna i otvorenog plana. Uređena dvorišta u okviru zgrada nude mogućnost pravog uživanja svima koji cene boravak u prirodi, ali i osećaj privatnosti.

Zdravo i podsticajno okruženje

Ono što odlikuje nove stambene komplekse u svim svetskim metropolama jeste akcenat na pejzažnoj arhitekturi i organizacija javnih prostora po meri savremenih ljudi. To na prvom mestu znači dovoljno zelenila u okruženju i prostora za rekreaciju. Upravo na ovim principima zasnovano je i uređenje svakog distrikta unutar Belgrade Waterfront-a.

Uređene pešačke zone, biciklističke staze i park sa najsavremenijim sportsko-rekreativnim mobilijarom su ono po čemu je Belgrade Waterfront prepoznatljiv. Ukoliko izaberete da živite u njemu, budite sigurni da ćete retko imati potrebu da koristite auto, jer se mesta svih dešavanja tokom cele godine nalaze na pešačkoj distanci od ulaznih vrata vaše zgrade. Ako se, na primer, odlučite za kupovinu stana u zgradi BW Quartet, u okviru Park distrikta, svaki vaš dan će počinjati pogledom na najveću i najzeleniju oazu u ovom delu grada – Savski park.

Foto: Belgrade Waterfront

 

Sreća se uvećava kada je delimo

Nije li divan osećaj da oko vas žive ljudi sa kojima delite vrednosti i navike, komšije na koje se možete osloniti i sa kojima biste rado otišli na kafu u omiljeni kafić u kraju? Život u stambenom kompleksu olakšava nam interakciju sa zajednicom i otvara brojne mogućnosti za sticanje novih prijatelja.

Ponuda stanova u Belgrade Waterfront-u kreirana je da zadovolji očekivanja različitih ljudi, koji ipak dele jednu zajedničku osobinu – žele najbolje za sebe i svoje najbliže. Jednom kada otkrijete koliko toga delite sa ljudima koji žive u vašoj neposrednoj blizini, mogućnosti za zajedničke aktivnosti su gotovo beskonačne! Lako ćete naći partnera za džoging, društvo za piknik u parku sa mališanima i ljubimcima ili posetu kulturnim događajima i raznovrsnim radionicama koje se tokom cele godine održavaju na Sava Promenadi.

Možete li sada, kada zažmurite, da zamislite budućnost po svojoj meri koja vam ostavlja dovoljno slobode i otvara nove mogućnosti za nove planove? Iskoristite prazničnu sezonu da proslavite dobre odluke koje ste ove godine doneli, a narednu da počnete da živite sve svoje snove.

Komentari (0)

Loading