Lifestyle

Breskvica na YOUBOXU: Prvi solo performans najveće tinejdž zvezde

Mlada zvezda u usponu, Anđela Ignjatović, poznatija pod svojim umetničkim imenom Breskvica, održaće online koncert u utorak, 16. marta u 21h na YOUBOX muzičkoj platformi.

Breskvica na YOUBOXU: Prvi solo performans najveće tinejdž zvezde

Breskvica važi za jednu od najtalentovanijih mladih pevačica, a svoje vokalne sposobnosti i činjenicu da može da otpeva baš sve – od svetskih hitova do narodnjaka, Anđela je više puta pokazala.

Od trenutka kada je saopšteno da će upravo ona biti sledeći izvođač na YOUBOXU, društvene mreže su se usijale od komentara fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju utorak i ekskluzivnu priliku da je vide na sceni.

YOUBOX

 

Ovo će biti njen prvi ikada solo nastup i za ovu priliku najavljen je koncert na kome će publika imati prilike da je vidi i upozna u potpuno drugačijem svetlu. Dobra atmosfera, bogat muzički reperotar, atraktivni stajlinzi i zanimljiva lokacija koncerta doprineće tome da ovo bude koncert za pamćenje.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

YOUBOX

 

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Komentari (0)

Loading