Lifestyle

Upusti se u nove avanture i doživi Schweppes trenutak

Da li ste spremni za reski ukus iskušenja ili ipak birate sigurniju varijantu? Vreme provedeno u najboljem društvu uz trenutke koji će vam oduzeti dah, ovog proleća vam donosi Schweppes.

Upusti se u nove avanture i doživi Schweppes trenutak

Luskuzna iskustva i prefinjene sitnice koje čine jedinstvene Schweppes trenutke, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uz pravi osvežavajuć napitak, upusti se u nove avanture i učestvuj u nagradnoj igri „Doživi Schweppes iskustvo i osvoji nagrade sa karakterom” koja traje do 29.05.2021. godine. Iskoristi mogućnost da osvojiš neku od preko 4500 Zlatnih nagrada ili neku od 3 Platinum nagrade. 

Promo

 

Pronađi promotivno pakovanje nekog od 5 prepoznatljivih Schweppes ukusa: Tonic Water, Bitter Lemon, Tangerine, Lemonade ili Orangeade i iskoristi kod ispod zatvarača na flašici ili otvarača limenke. Poseti stranicu www.schweppes.rs i registruj se, a zatim unesi kod i možda baš ti osvojiš neki od originalnih poklona iz kategorije Zlatnih nagrada. MacBook Air računar, poklon vaučeri za kupovinu u BPM, Fashion Company, Diopta prodavnicama, kao i Jasmin parfimerijama, poklon vaučeri za SPA vikend, setovi za serviranje koktela i koktelskih čaša, su samo neke od Zlatnih nagrada koje možeš osvojiti. 

Svi uneti kodovi koji nisu dobitni u kategoriji Zlatnih nagrada, učestvuje u izvlačenju za 3 Platinum nagrade, 29.05.2021. godine u 23:59 časova. Doživi Schweppes trenutak, jer možda baš ti osvojiš neku od 3 Platinum nagrade koje zahtevaju čvrst karakter: dvodnevno luksuzno iskustvo za dve osobe - vožnja poršeom i noćenje u hotelu, nezaboravan doživljaj na vodi uz krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četiri osobe ili razgledanje Beograda iz helikoptera za dvoje.

Promo

 

Upusti se u nove avanture i doživi nezaboravan Schweppes trenutak. Stekni nova iskustva koja zahtevaju čvrst karakter, inspirišu i oduzimaju dah. Više informacija o nagradnoj igri pronađi na web stranici www.schweppes.rs.

 

Komentari (0)

Loading