Lifestyle

Ne živi u iluziji, doživi je! Piksi i Zeka u Galeriji

Galerija, jedno mesto za sve, u subotu, 24. jula 2021. godine prirediće mališanima nezaboravan provod. Sa početkom u 13 sati, na Trgu na prvom spratu Galerije, Piksi i Zeka spremaju neverovatan iluzionistički šou.

Ne živi u iluziji, doživi je! Piksi i Zeka u Galeriji

Performans pun trikova sa različitim rekvizitima, gde stvari magično nestaju, samo je zagrevanje za ono što očekuje posetioce tokom sat i po programa. Njihov nastup pun je pozitivne energije, a komično–magične tačke uključuju miks zabavnih trikova, recitacija i doskočica. Vrhunske iluzije levitacije i oslobađanje iz lanaca predstavljaju centralnu tačku programa koja će zadiviti gledaoce.

Dejan Đurđević i Veljko Radić, poznatiji kao Piksi i Zeka, prijatelji su od detinjstva. Njihov performans baziran je na drugarstvu, dobroj zabavi, smehu i originalnim trikovima. Piksi i Zeka plene šarmom, a kada se spoje njihove pozitivne energije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovaj mađioničarski tandem jedini je balkanski dvojac koji se bavi komičnom magijom.

Pored mađioničarskog programa, magija vas očekuje u svakom kutku Galerije – od neverovatnih letnjih popusta u prodavnicama najpoznatijih brendova, do čarobnih zalazaka sunca iz restorana i kafića na obali Save.

Komentari (0)

Loading