Lifestyle

RAZVODI, PREVARE, OTMICE, IZGUBLJENI ČLANOVI PORODICE, VENČANJA: Večeras u 21h na TV Pink počinje Dinastija, bićete prikovani za male ekrane

Večeras u 21 čas na TV Pink počinje „Dinastija”

RAZVODI, PREVARE, OTMICE, IZGUBLJENI ČLANOVI PORODICE, VENČANJA: Večeras u 21h na TV Pink počinje Dinastija, bićete prikovani za male ekrane

Bez obzira na uzrast, gotovo da ne postoji osoba na svetu koja nije gledala ili bar čula za seriju „Dinastija“. Inovativna za osamdesete godine, „Dinastija“ je potpuno oduševila gledaoce širom sveta i s pravom stekla titulu najgledanije sapunice svih vremena. Drame, intrige, isprepletani ljubavni odnosi i porodične tajne – teme su koje svi volimo da gledamo, zar ne? Da „Dinastija“ ne gubi na popularnosti ni 40 godina kasnije i da je tematika aktuelna i danas, dokaz je američki rimejk, a gledaoce TV Pink od večeras u 21 čas, od ponedeljka do četvrtka očekuje domaća adaptacija ove popularne serije.

Promo

 

Koliko je originalna verzja ove serije bila popularna kod nas, pokazuje i pesmica koja se tih osamdesetih pevala dok sa igrao lastiš: „Kristal, Felon, Semi Dzo, to su zene oho-ho, Aleksis je prava zmija to se zove Dinastija“. Od sada ćete moći da smišljaju nove pesme, ali umesto Kristal, Felon, Semi Džo, Aleksis, Blejka i ostalih dobro poznatih likova – upoznaće se sa njihovim sprskim pandanima Kristinom, Anastasijom, Ana Marijom, Aleksandrom, Brankom. Karingtonovi od večeras postaju Kadići, ali ne brinite – osnovna nit „Dinastije“ ostaje nepromenjena. Sve što je činilo originalnu verziju popularnom, gledaćete i u domaćoj verziji „Dinastije“, ali naravno, prilagođeno našem podneblju.

Jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji Branko Kadić rastrzan je između sadašnje žene Kristine, bivše žene Aleksis, sina Stefana koji se bori sa svojom seksualnošću, ćerke Anastasije koja ima velike ambicije u poslovnom svetu, poslovnog suparnika Vojina i Kristininog bivšeg dečka Momčila koji radi u njegovoj firmi. Branko je gotovo uvek na ivici kolapsa u poslovnom svetu, ali volšebno se izvuče svaki put. Ono u čemu se Branko ne snalazi baš najbolje su porodični odnosi – i iz toga se rađa sva ta drama koju toliko volimo. 

Promo

 

Ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju, tako da se porodica  Kadić suočava sa razvodima, prevarama, pokušajima ubistava, otmicama beba, nestancima i pojavljivanjem izgubljenih članova, kao i čestim venčanjima. Poslovni svet predstavlja drugo polje intriga koje junake dovodi u životne opasnosti i među mafijaške obračune. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira.

Nećemo vam reći da ne smete propustiti domaću adaptaciju „Dinastije“ – to već i sami znate. Reći ćemo vam da od večeras u 21 čas, od ponedeljka do četvrtak, budete uz TV Pink i da zakoračite u glamurozni svet i uzbudljive, ali turbulentne živote porodice Kadić.

Komentari (0)

Loading