Lifestyle

Zavirite u luksuzni stan od 175 kvadrata Suzane Mančić u kom Simica ne voli da boravi kada je u poseti, a za sve je kriv jedan događaj

Dom Suzane Mančić toliko je puta odslikan za potrebe domaćih magazina da se voditeljki čini da više ne postoji kutak stana o kom ponešto nije ispričala. U njemu živi sa ćerkama Teodorom i Natalijom te joj na ulaznim vratima još uvek stoji prezime bivšeg muža Kunić.

Zavirite u luksuzni stan od 175 kvadrata Suzane Mančić u kom Simica ne voli da boravi kada je u poseti, a za sve je kriv jedan događaj

Nekretninu koja se nalazi u ulici Kneza Miloša šarmantna Suzana prilagodila je svom i stilovima svojih naslednica, a tvrdi da je posebno ponosna na to što je dvostrano orijentisan ima tri terase, i ne može a da ne prizna da joj buka i metež specifični za ovaj deo grada sve više smetaju. 

- Ima i prednosti i mana živeti u centru. Ulica Kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica prestonice. Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. (Smeh) Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba.

Pročitajte: Fotografija sa njihovog venčanja će vas šokirati: Ovo je prvi muž Suzane Mančić i otac njenih ćerki

Petar Đorđević

 

Dom Suzane Mančić bio je u veoma lošem stanju, stoga je voditeljka kada ga je pazarila sve u njemu morala da menja.

- I promenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vredan mog truda. Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije, jer je pušač. Simici se takođe najviše sviđa pogled sa terase. Obožavao je tu da sedi i doručkuje. Sve dok nisam uhvatila mačku kako lapa njegov puter. Onda mi je rekao: "Mančić, da ja ipak idem u hotel?" I sada kada dođe odseda u hotelu - priča kroz smeh voditeljka, koja u svom domu čuva vredne stvari svojih predaka. 

- Moja mama je u miraz donela takozvanu tursku sobu, od koje su ostale samo dve male biblioteke, a ostali delovi su prodati za vreme okupacije da bi se preživelo. Mnogo toga sam donela i sa putovanja, recimo ruski kutak, dosta porcelana, srebrnine, umetničke slike... Sve sam to kupovala dok sam živela u Rusiji. Trosed mi je star najmanje 30 godina, zreo je za četvrto presvlačenje. Ja inače ne menjam nameštaj, nego samo presvlačim. Po mom mišljenju, dom čine stvari od kojih svaka podseća na nešto važno, na putovanja, lepe trenutke. Imam nekoliko hiljada knjiga, nemam više mesta u stanu gde da ih smestim - zaključuje ona.

Pročitajte: Suzana Mančić za "Story": Sebe sam uvek stavljala na prvo mesto

 

Komentari (0)

Loading