Lifestyle

Iz porodičnog doma više se ne čuje dečija graja: Zavirite u stan Marije Veljković iz koga se iselila sa troje dece i sve ostavila mužu

Dom Marije Veljković, u kome do nedavno idila nikada nije bila narušena, za svega nekoliko meseci prvo je postao teren za kompromis supružnika koji su neko vreme uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici, morali da žive pod istim krovom, a zatim je dečija graja potpuno utihnula. Marija Veljković sa decom se iselila.

Iz porodičnog doma više se ne čuje dečija graja: Zavirite u stan Marije Veljković iz koga se iselila sa troje dece i sve ostavila mužu

U porodičnom stanu na Dorćolu Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović živeli su zajedno sa svoje troje dece, uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici. Cilj voditeljke i arhitekte bio je da njihovo troje dece shvati da će čak i kada se rastanu njima oni uvek biti mama i tata.

Dom Marije Veljković i Milana Milovanovića za supružnike koji još uvek nisu zvanično razvedeni bio je mesto kompromisa, a za mališane bio je i ostaće oaza ljubavi.

Ušuškan, funkcionalan i topao stan, osmišljen je tako da svakom članu porodice u njemu bude prijatno, a mališani imaju, svako svoj omiljeni kutak.

Svetli zidovi, živopisne boje i puno svetlosti, odlikuju porodičan dom Marije Veljković, koji je voditeljka sa decom sada napustila i ostavila ga suprugu.

Pročitajte: Marija Veljković se razvodi? Gde je nestao suprug voditeljke Slagalice i šta se zaista dešava u njihovom domu

Fotografije, knjige, uspomene, krase gotovo svaki kutak porodičnog doma, iz koga se više ne čuje porodična graja, jer su Đurađ, Neva i Rosa sa mamom prešli u njen devojački stan.

Pročitajte: Marija Veljković za "Story" - Zbog dece sam se izborila sa anksioznošću

 

 

Komentari (0)

Loading