Lifestyle

Sve pršti od luksuza: Pogledajte u kakvoj raskoši živi Sofija Rajović! Zlatni detalji će vas oduševiti (FOTO)

Dom Sofije Rajović podseća na stanove slavnih holivudskih zvezda. Skupoceni plišani nameštaj, ogledala, kuhinja rađena po meri od posebnog materijala, kao i sto u zlatnoj bolji i kristalni lusteri samo su neki od detalja, koje je glumica s puno pažnje birala kada je pre par godina odlučila da tek kupljenu nekretninu renovira.

Sve pršti od luksuza: Pogledajte u kakvoj raskoši živi Sofija Rajović! Zlatni detalji će vas oduševiti (FOTO)

Pre nego što je odlučila da zarađeni novac od glumačkih projekata uloži u stan, Sofija je živela sa majkom na 27. spratu sa divnim pogledom na grad, što i sada u novom stanu ima. Budući da nekretnina, smeštena na Novom Beogradu, nije velike kvadrature glumica, koju smo zavoleli u seriji „Vojna akademija“, a zatim je gledali i u popularnom projektu „Istine i laži“, odlučila je da angažuje arhitektu i dizajnera enterijera. Uz njihovu pomoć uspela je da iskoristi svaki kutak i uz male trikove prostorije učini većim nego što jesu.

Pročitajte: Bila mu je inspiracija za najveće muzičke hitove: Glumica Sofija Rajović nekada je ljubila OVOG poznatog pevača

Aleksandar Ješić Yesch

 

Važnu ulogu tu imaju ogledala, koja čak zamenjuju i kuhinjske pločice. Materijal od kog su urađeni kuhinjski elementi od posebnog je sastava i takođe podseća na ogledalo. Ručke i česma su u zlatnoj boji, što samo doprinosi luksuzu.

Pročitajte: NIKO NE ZNA KOLIKO MI JE TEŠKO: Potresne reči Sofije Rajović o NARUŠENOM ZDRAVLJU

Aleksandar Ješić Yesch

 

Sofija voli open concept stoga je na prostoriju u kojoj priprema svoje omiljene obroke nadovezala dnevni boravak u koji je smestila veliki plazma televizor, crveni plišani kauč i stakleni sto sa ivicama u zlatoj boji. Perfekcionista je, stoga je i ostale detalje poput zavesa, lampi, ramova za slike takođe uskladila, a tvrdi da u enterijeru koji nije u skladu sa njenom energijom ne bi mogla da živi, niti da bude kreativna.

- Takva sam. Kada nešto radim, volim da to bude kako treba. Sve držim pod kontrolom. Kada sam sređivala stan, vodila sam računa o svakom kutku. Ne volim da je prenatrpano i potrebno mi je da imam lep pogled. To sam nasledila od pokojnog oca. Ma, ne možete da zamislite kako je samo lepo noću. Ugasim svetlo, grad sija, a ja čitam neku knjigu. Ma ništa mi više od toga ne treba – kazala je ranije glumica, kojoj je spavaća soba omiljeni deo stana.

– Volim da se izležavam kada imam vremena. Uživam u tome da budem u pižami ili bademantilu. Ja uvek tako idem po kući. Nikada nisam razumela osobe koje sede u trenerci ili nečem drugom što nije baš tako udobno.

Aleksandar Ješić Yesch

 

Dom Sofije Rajović krase ogledala, svih veličina i oblika ipak ona priznaje da najviše voli da se pogleda na ono u spavaćoj sobi.

- Ogledalo koje je na ormaru je realno. Pogledate se u njega i vidite pravu sliku, a onda pogledate ovo na zidu i imate priliku da zamislite sebe sa pet- šest kilograma manje. Zato ga obožavam – izjavila je.

 

Komentari (0)

Loading