Lifestyle

Kako nakon dolaska ćerke izgleda dom Stevana Pialea na Dorćolu: Rosa je konačno dobila svoju sobu (FOTO)

Dom Stevana Pialea jednosoban je ušuškan stan u potkrovlju stare zgrade na Dorćolu.

Kako nakon dolaska ćerke izgleda dom Stevana Pialea na Dorćolu: Rosa je konačno dobila svoju sobu (FOTO)

Mada vrlo mala, nekretnina je uređena tako da je svaki kutak dobro iskorišćen, te danas u njoj živi, kako Stevan u šali voli da kaže, sedmočlana porodica. Glumac tu uračunava njega, suprugu, prevodioca Unu, njihovu ćerku Rosu, dve mačke, kornjaču, ali i pauka koji se s vremena na vreme izgubi po stanu.

Pročitajte: Stevan Piale o velikoj ličnoj tragediji: Otac je nakon nesreće ostao nepokretan

Blic, Printscreen

 

Mada su u jednoj maloj prostoriji smešteni kuhinja, trpezarija, dnevni i spavaći boravak ukućani ovog skromnog doma odlično se snalaze, a dolazak ćerke Rose na svet promenio je samo to što je prostorija donedavno namenjena kornjači sada prilagođena njoj. Ponosni tata potrudio se da svojoj mezimici kutak uredi najbolje što ume, čak je i zidove sam okrečio u žutu boju, dok se mama pobrinula oko detalja. Malena Rosa, koja najviše voli da spava sa roditeljima u krevetu, sada ima svoj prostor, koji Stevan i Una planiraju da prošire, a tvrde i da im je želja da prostor na spratu, koji trenutno smatraju magacinom, počnu da koriste u svrhu spavaće sobe.

Pročitajte: Una je tatina princeza! Ovo je tast Stevana Pialea, čije je simpatije bilo teško osvojiti (FOTO)

Dom Stevana Pialea taman je toliko veliki da on i supruga odgaje Rosu, međutim, glumac priznaje da će dolaskom drugog deteta već biti tesno. San mu je da kupi kuću i ima veliku porodicu.

Blic, Printscreen

 

Omiljeni kutak u aktuelnom stanu mu je deo oko televizora, ali i kuhinja gde svojoj izabranici piše pesme i tu ih ostavlja kako bi ih ona pronašla i pročitala.

- Trenutno je okačena samo jedna pesma, a Una čuva dosta pesmica koje pišemo jedno drugom. Međutim, nismo ih nikada sve izložili jer to bi onda bila izložba u tri toma. Tako smo se svojevremeno obraćali jedno drugom, sad malo manje jer nemamo vremena, ali ova pesma je jedna od specijalnih. Svakog 26. u mesecu nam je kao fora da slavimo mesečnicu veze i pošto se Una uvek seti pre mene, ja je psujem i onda joj obično na to napišem pesmu da se izvinim - rekao je on.

Pročitajte: Una i Stevan Piale za "Story": Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

 

Komentari (0)

Loading