Lifestyle

NEKA SE KOLO SREĆE SAMO OKREĆE

Nije redak slučaj da na kraju leta, sa padom temperature, opadne i naša energija. Kopanjem po ormarima u potrazi za toplijom odećom kao da simbolično najavljuje i kraj sezone za naš unutrašnji osećaj letnje lakoće postojanja.

NEKA SE KOLO SREĆE SAMO OKREĆE

Potrebno je pronaći okidač koji će ponovo oživeti našu razdraganost i vratiti nam preko potreban osećaj pozitivne energije.

Možda je baš Twist prava stvar da vaše raspoloženje vrati na zavidan nivo. Ovo ultimativno osvežavajuće piće sa više ukusa zavrteće vašu maštu do neslućenih razmera. Nema sumnje da je kompanija Carlsberg još jednom uspela da svojim inovativnim rešenjima ponudi nešto jedinstveno.

Twist dolazi iz porodice radlera, a karakteriše ga svojevrsna kombinacija osvežavajućeg bezalkoholnog pića i lakog svetlog piva. Na raspolaganju su vam četiri moćna ukusa, a na vama je da odlučite koji najviše pristaje vašem senzibilitetu. Da li ste za Twist Breskva koji se odlikuje prijatnim ukusom breskve sa aromom đumbira ili ste više za Twist Limun i njegov rezak, okrepljujući ukus? Mali procenat alkohola je garant za smooth-style opuštanje sa vašim omiljenim društvom.

Twist promo

 

 

S druge strane, ukoliko želite da izbegnete alkohol a da i dalje ostanete u dobrom raspoloženju, preporučujemo vam Twist sa ukusom Sicilijanske pomorandže sa 0% alkohola. Za sve romantičare tu je i bezalkoholna Twist Višnja sa svojim prepoznatljivim ukusom. 

Ne dozvolite da predstojeći hladni dani diktiraju nivo vaše energije. Uz Twist radler obojite dane pozitivnim tonovima vašeg omiljenog voća i kvalitetno zezanje opet može da počne. 

 

Komentari (0)

Loading