Lifestyle

BRANKU SE VRAĆA VID - TAMAN NA VREME DA VIDI DOKAZ O KRISTININOJ AFERI SA NIKOLOM!

Ne propustite novu epizodu „Dinastije“ večeras u 21:00 na Pinku!

BRANKU SE VRAĆA VID - TAMAN NA VREME DA VIDI DOKAZ O KRISTININOJ AFERI SA NIKOLOM!

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije „Dinastija“, koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink.

Branko je ispitivao prošlost dr Nikole Toškovića, i saznaje detalje o njegovom bratu koji je u prošlosti radio za njegovu kompaniju. Nikolin brat je stradao, što Ognjen i Branko smatraju problematičnim, ali Branko odlučuje da će o tome popričati nasamo sa Nikolom.  

Promo

 

Aleksandra pokušava da pomogne Anastasiji u borbi protiv Kristine i da joj se na taj približi kao majka, ali Anastasija odbija njenu pomoć.

Promo

 

Dok se Branko priprema za saslušanje, neko mu preti, ali to ga neće pokolebati. On na specijalnom saslušanju optužuje Lazara Rajovića, koji tog dana takođe treba da bude saslušan. Lazar se ne pojavljuje na sudu, već šalje svog advokata koji predočava članovima komisije da organi Srbije nemaju nadležnost nad Lazarom ili njegovom kompanijom. Branko je van sebe od besa, jer je mislio da će konačno moći da se sazna istina o Rajoviću. 

Anastasija i Ognjen se ne slažu – dok Ognjen ignoriše Anastasiju, ona je ludo zaljubljena u Nikolu. 

Promo

 

Branko dobija anonimni mejl sa fotografijom Kristine i Nikole Toškovića. Branku se vraća vid, ali on to nikome ne govori, osim Jovanu. 

Kako će Branko reagovati na Kristininu aferu sa Nikolom, kada će otkriti članovima porodice da mu se vratio vid, ako će se završiti saslušaje zbog napada i da li će Aleksandra uspeti da se približi Anastasiji, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

 

Komentari (0)

Loading