Lifestyle

PRVU SCENU SNIMALA SAM SA MARIJOM KARAN I BILO JE... Magdalena Mijatović otkrila detalje saradnje sa popularnom glumicom u „Dinastiji“!

Magdalena Mijatović otkrila detalje saradnje sa popularnom glumicom u „Dinastiji“!

PRVU SCENU SNIMALA SAM SA MARIJOM KARAN I BILO JE... Magdalena Mijatović otkrila detalje saradnje sa popularnom glumicom u „Dinastiji“!

Domaća verzija najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“ oduševila je publiku širom Srbije, koja s nestrpljenjem čeka svaku novu epizodu, od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink, i nastavak priče o životu elitne beogradske porodice Kadić i svima koji kroz njihovturbulentan život prolaze. 

Pored iskusnih i svima dobro poznatih regionalnih glumaca, gledaoci su se kroz seriju upoznali i sa novom generacijom glumaca, među kojima je i Magdalena Mijatović, koja tumači lik Anastasije Kadić, razmažene ćerke jednog od najvećih srpskih magnata, Branka Kadića. Magdaleni je ovo prva televizijska uloga nakon završenog fakulteta, a iako je bila srećna kada je dobila poziv, angažman u „Dinastiji“ joj je predstavljao i veliki izazov, s obzirom na to da je u tom trenutku i dalje studirala. 

Promo

 

Bila sam presrećna kad se to desilo, samo što sam u tom trenutku i dalje bila na fakultetu, pa mi je bila frka kako ću to da izguram, ali sam na kraju uspela sve da postignem. Što se tiče snimanja, kad je počelo bila sam potpuno izgubljena jer mi je bio prvi put da sam pred tri kamere, sa toliko ljudi. U početku mi je bilo i uzbudljivo i stresno, ali navikla sam se – rekla je Magdalena i otkrila da je prvu scenu u „Dinastiji“ snimila sa Marijom Karan, koja tumači njenu majku Aleksandru:

Prvi dan sam snimala jednu scenu, sa Marijom Karan, bilo je tu malo teksta, ali sam se tresla pred kamerama, još je bila neka emotivna scena u pitanju. Utrnula sam. Sad mi je toliko smešno kad se toga setim jer sam više ovde na setu nego kod kuće.

Mlada glumica ističe da joj upravo Marijina podrška najviše znači i da su joj njen saveti pomogli da se brzo i lako navikne na veoma naporan tempo snimanja.

Promo

 

Sa njom mi je od početka bilo predivno, nekako je uvek bila uz mene. I privatno smo bliske, mnogo mi znači i pomaže mi svojim životnim iskustvom – kaže Magdalena.

Hirovita, razmažena, sebična, tvrdoglava – mnogi bi upravo tako opisali Anastasiju Kadić, a Magdalena je otkrila koje svoje osobine je prepoznala u ovom liku.

Moja mana, koju sam iskoristila za Anastasijin lik, je upravo ta impulisvnost i reagovanje u afektu, to što brani neke svoje stavove iako često nisu ispravni. I sama se sa time borim. Kada imam neki stav, ja to zakucam, i dok ne udarim glavom o zid i shvatim da nisam u pravu, ne stajem – otkrila je Magdalena.

A da li će Anastasija nastaviti da se čvrsto drži svojih stavova i šta će se sa njom, ali i ostalim likovima dešavati, gledaoci će saznati ako budu pratili uzbudljive epizode „Dinastije“ od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink!

 

Komentari (0)

Loading