Lifestyle

Čolina ćerka OTKRIVA SVAKI DETALJ: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila u kojoj slavni pevač živi sa porodicom (FOTO)

Dom Zdravka Čolića do nedavno bio je potpuna misterija za javnost, dok njegova ćerka Una nije otkrila skoro svaki kutak.

Čolina ćerka OTKRIVA SVAKI DETALJ: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila u kojoj slavni pevač živi sa porodicom (FOTO)

Popularni pevač Zdravko Čolić drži do svoje privatnosti i do sada nije otvorio vrata svog doma za javnost. Ipak njegova ćerka Una, nedavno je dala uvid u njihovu porodičnu kuću, koja ostavlja bez daha.

Pročitajte: Konačno progovorio - Evo šta Zdravko Čolić misli o ćerki Uni

 

 

Dom Zdravka Čolića predstavlja pravo porodično gnezdo koje okuplja njegove najbliže, a pevač ga "sebično" čuva od svih znatiželjnih očiju. Ipak, sudeći po tome da je njegova ćerka Una prilično aktivna na društvenim mrežama, bilo je samo pitanje vremena kada će obelodaniti izgled njihove velelepne vile.

Pročitajte: Do sada NEVIĐENA fotografija iz detinjstva Zdravka Čolića zapalila društvene mreže!

 

 

Čolić živi u mirnom delu Košutnjaka sa suprugom Aleksandrom, ćerkom Unom i mlađom ćerkom Larom. Vila u kojoj stanuju okružena je zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti.

Pročitajte: Zdravko Čolić danas puni 70 godina, a ona je žena uz koju već dve decenije želi svoje najveće želje (FOTO)

 

 

Ćerka Zdravka Čolića pokazala je unutrašnjost kuće - od kupatila do dvorišta. Ona se neretko fotografiše i tada zabeleži kutak u kući u kojoj boravi. Mnogi komentarišu da je najlepši deo vile upravo dvorište, a imamo prilike da vidimo i terasu sa pogledom, koja je uređena baš po meri svih ukućana.

Takođe, bazen koji se nalazi napolju u sklopu kuće ostavlja bez daha, te tu Una leti najviše voli da boravi. A ono što gotovo niko nije znao, jeste da čak porodica Čolić poseduje ogromnu trambolinu, idealnu za zabavu kada ih posete najmlađi gosti.

Pročitajte: Ovo će vas iznenaditi - Fotografija ćerke Zdravka Čolića koja je zapalila društvene mreže!

 

 

Šuškalo se svojevremeno da je pevač zabranio ćerki da objavljuje fotografije iz vile, međutim po svemu sudeći promenio je mišljenje ili ga naslednica nije poslušala.

 

Komentari (0)

Loading