Lifestyle

Nikada lakše do ušteda na gorivu: evo i kako!

Do ušteda u svega nekoliko klikova? Da, moguće je i to uz pomoć nove usluge koju NIS nudi u okviru svog programa lojalnosti „Sa nama na putu“.

Nikada lakše do ušteda na gorivu: evo i kako!

Svi oni koji budu želeli da se učlane u program lojalnosti NIS-a odnedavno to mogu da urade onlajn i potpuno besplatno,  putem istoimene mobilne aplikacije. Na taj način, svega nekoliko jednostavnih koraka vas deli od mnogobrojnih pogodnosti i specijalnih ponuda, koje vas očekuju na svim NIS Petrol  i GAZPROM benzinskim stanicama.

Šta je potrebno da uradite? Preuzimanje aplikacije „Sa nama na putu“ na digitalnim prodavnicama, Google Play ili App Store, jedini je uslov koji treba da ispunite kako biste uživali u benefitima koje nudi „broj 1“ program lojalnosti za vozače u Srbiji. Nakon instaliranja aplikacije, potrebno je da izaberete opciju „Želim karticu“ i popunite aplikacionu formu.  Zapravo, mobilna aplikacija jeste digitalizovana Sa nama na putu kartica koja  može da se koristi direktno sa mobilnog telefona, prilikom svake kupovine na benzinskim stanicama NIS-a.

Promo

 

Osim praktičnosti i lakoće korišćenja, onlajn članstvo nudi i dodatne benefite. Dok izrada fizičke kartice košta 250 dinara, članstvo putem mobilne aplikacije je potpuno besplatno. Takođe, svi novi onlajn članovi, uz prvu kupovinu na benzinskim stanicama do kraja novembra dobijaju na poklon 500 bonus poena koje mogu da iskoriste kada god požele.

Neka Vam benefiti i uštede budu uvek na dohvat ruke!  Preuzmite Sa nama na putu aplikaciju i saznajte zašto je više od milion članova ukazalo svoje poverenje programu lojalnosti kompanije NIS.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading