Lifestyle

Zavirite u dom Milene Radulović u Beogradu! Jedan detalj u kuhinji će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Dom Milene Radulović kutak je u kom se glumica oseća najopuštenije i najsigurnije. Prilikom uređenja nastojala je da ga opremi komadima nameštaja i detaljima koje će lagodno svakodnevno koristiti, a koji neće sputavati njen talenat i kreativost. I čini se da je u tome i uspela. Atraktivna dramska umetnica radi više nego ikad pre, a značajne uloge i nagrade se samo nižu.

Zavirite u dom Milene Radulović u Beogradu! Jedan detalj u kuhinji će vas ŠOKIRATI (FOTO)

U novi stan, moderno opremljen, Milena Radulović se uselila po povratku iz Rusije, gde već neko vreme gradi karijeru. Pre toga je živela sa roditeljima i mlađom sestrom Anjom, čije je savete prilikom opremanja nekretnine, budući da se ona uspešno bavi uređenjem, u najvećoj meri slušala. Jedno vreme telentovana umetnica živela je pod istim krovom i sa kolegom Radovanom Vujovićem, ali se nakon razlaza, koji je usledio kao posledica razdvojenosti, odselila i dalje nastavila sama.

Pročitajte: Život naopačke: Milena Radulović ne može da sakrije zgodno telo

Instagram

 

Komadi nameštaja u domu Milene Radulović bele su boje, a oni u kuhinji su privukli posebnu pažnju. Ormarići su moderni kao i bela tehnika, a zanimljivo je da glumica nema zavese. Istina, za njima nema ni potrebe, budući da se sa njenih prozora prostire divan pogled na park.

Pročitajte: Duge noge i dug šlep: Kako je Milena Radulović reagovala posle saslušanja Mike Aleksića

Instagram

 

Posmatrajući fotografije koje je nedavno podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar "Jutarnja perspektiva" uvideli smo da se glumica u kuhinji snalazi odlično. Milena je, doduše, mnogo puta do sada komentarisala kako obožava da priprema obroke za svoju porodicu, ali da to poslednjih godina slabo radi, jer živi na relaciji Srbija - Moskva i često je odsutna. Razlog zbog kog se ne hvata toliko često varjače je i taj što je kao mala bila bucmasta, i danas se lako ugoji, te šporet izbegava u širokom luku, a obroke ograničava.

- Imala sam nešto više od 11 godina kada sam na temu mršavljenja počela uopšte da razmišljam. Do tada su me drugari u školi često zafrkavali. Danas sam stalno na nekim dijetama, jer sam vrlo podložna gojenju - rekla je ona za Story ranije.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna: Pogledajte kako izgleda sestra Milene Radulović ( FOTO)

Instagram

 

Dom Milene Radulović odiše mirom, koji joj je u ovom momentu preko potreban.

Komentari (0)

Loading