Lifestyle

Ovde nastaje umetničko nadahnuće: Zavirite u dom Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Dom Mirjane Bobić Mojsilović krasi pregršt detalja od kojih svaki ima svoju posebnu priču, a za knjiženicu predstavlja utočište od gradske gužve i pravu oazu mira, u kojoj stvara.

Ovde nastaje umetničko nadahnuće: Zavirite u dom Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović ne provede nijedan dan bez umetnosti, koji neretko stvara u svoja četiri zida, u stanu u kojem svaki kutak ima svoju važnost. Voditeljku neretko posećuju prijatelji, ali i njena publika ima uvid u njen stan, budući da neretko na društvenim mrežama objavljuje video snimke i fotografije na kojima se tek naslućuje šta se sve krije u njenom raskošnom domu.

Instagram

 

Dom Mirjane Bobić Mojsilović, liči na raj za svakog umetnika, budući da književnica ima svoja dela izložena, u vidu akvarela i fotografija, a većina detalja su ručni tad. Posmatrajući fotografije nastale u njenom domu, stiče se utisak da u stanu voditeljke dominiraju vesele boje, kao i pozitivna energija. Tu energiju koju Mirjana crpi iz svog ušuškanog gnezda, često zna da ponese i kada ga napusti, zbog poslovnih ili svakodnevnih obaveza.

Pročitajte: ZADESILA JU JE VELIKA TRAGEDIJA - Mirjana Bobić Mojsilović se posle smrti supruga nije udavala, a za to ima veliki razlog

 

 

Prijatna i otvorena atmosfera koja vlada u njenom domu, osim prijatelja i porodice koji je redovno posećuju, privlači i znatiželjne ljude sa društvenih mreža, koji sa uživanjem virtuelno posmatraju njenu kućnu idilu.

Instagram

 

Budući da je okružena umetnošću i antikvitetima, Mirjana zasigurno najbolje stvara kada je u svom domu, a sudeći po knjigama koje objavljuje čini se redovno, čitaoci su joj zahvalni na tom nepresušnom izvoru inspiracije, kakav joj spokoj doma pruža.

Pročitajte: Mirjana Bobić Mojsilović - Ko nije slušao babu, slušaće lajf koučeve

 

 

Komentari (0)

Loading