Lifestyle

Praznična euforija u domu Tanje Savić: Zavirite u pevačicin stan, svi pričaju o JEDNOM (FOTO)

Dom Tanje Savić pred novogodišnje i božićne praznike izgleda neverovatno

Praznična euforija u domu Tanje Savić: Zavirite u pevačicin stan, svi pričaju o JEDNOM (FOTO)

Dom Tanje Savić pred predstojeće praznike, nagoveštava prazničnu euforiju koja se odigrava u pevačicinom domu, te je malo ko ostao ravnodušan na prizor koji je Tanja podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Dom Tanje Savić - praznična idila

Pevačica Tanja Savić je početkom ove godine kupila luksuznu nekretninu u Smederevu, gde živi sa sinovima Maksimom i Đorđem. Iako do sada nije često objavljivala javno kako je uredila dom, pevačica je ovaj put pokazala na "Instagramu" kako je dekorisala svoj raskošan stan, specijalno za praznike.

Pročitajte: PRVA FOTKA! Uhvaćeni na romantičnom ručku - Tanja Savić CVETA pored novog dečka Draška Stanivukovića

Instagram screenshot

 

Naime, ona je okitila ogromnu jelku sa pregršt ukrasa i lampica, a takođe je pokazala i enterijer dnevnog boravka. U stanu Tanje Savić dominiraju pastelne boje, a svaki detalj je "na svom mestu" i priča za sebe.

Pored porodičnih uspomena koje pevačicu ispunjavaju toplinom, Tanja je dok je fotografisala dekoraciju uslikala je i televizor na kojem je bila animacija poput kamina, što je dodatno upotpunilo zimsku atmosferu.

Pročitajte: Novi korak u vezi Tanje Savić i Draška - Posle napada bivšeg muža STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI!

Instagram screenshot

 

Ipak, budući da mediji mesecima bruje o Tanjinoj navodoj vezi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, svi su se zapitali, da li joj je on pomogao oko ukrašavanja, te da li će sa njom provesti najradosnije praznike. S obzirom na to, da se ni jedno ni drugo nisu oglašavali, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (1)

Loading
Jovana

10:57 21.12.2021

Draga Tanja, baš mi je drago što sređuješ svoj život tako lepo. Ti si dobra osoba i zaslužuješ deo sreće koji ti pripada. Ostani svoja kao do sada i ne dozvoli da te zlonamerni ljudi i zlonamerni komentari slome. Živi svoj deo sreće u potpunosti.