Lifestyle

Neka vas dobra forma prati i u 2022.

Na pitanje „koja je vaša novogodišnja rezolucija” odgovor je u 99,99 odsto slučajeva – više aktivnosti.

Neka vas dobra forma prati i u 2022.

 Ipak, biti u dobroj formi iziskuje mnogo rada, i potrebno je održati početnu motivaciju. Idealno bi bilo, recimo, kada bi neko bio uz nas 24 časa i svakodnevno nas podsećao, bodrio, upućivao na dobre a odvraćao od ne tako sjajnih navika, govorio šta i kako da radimo, i, pri svemu tome, dostavljao nam naše naučno relevantne fitnes i zdravstvene parametre. A ako vam kažemo da jedno takvo rešenje postoji i da se ono zove Huawei Watch GT 3, da li biste nam verovati? Za početak, dovoljno je da nas saslušate.

Promo

 

Huawei Watch GT 3 je najnoviji uređaj koji stiže iz renomirane Huawei porodice. Reč je, naravno, o pametnom satu koji po mnogo čemu odskače od proseka. Odlikuju ga izrazito privlačan dizajn i vrhunska ergonomija, ali ono što posebno privlači pažnju zapravo se ne može videti golim okom i tiče se njegove unutrašnjosti. Ispod vrhunskog materijala od kojeg je napravljen Huawei Watch GT 3, nalazi se čitav univerzum vredan našeg divljenja.

Pre svega, kao i svaki pametni sat, Huawei Watch GT 3 ima primarnu funkciju da prati naše zdravstvene parametre i da ih procenjuje putem svog tehnološki unapređenog algoritma. No, posebnost Huawei Watch GT 3 pametnog sata ogleda se i u obimu neverovatnih mogućnosti njegovih radnih režima. Tako se ovaj pametni sat može pohvaliti sa 100 režima za vežbanje, sa ugrađenim planerom vežbanja, kao i reformisanim lokacijama za precizno praćenje trčanja. Tu je i nov način merenja otkucaja srca koji pripada petoj generaciji. Ove naučno inkorporirane funkcije za praćenje zdravstvenih i fitnes parametara imaju za cilj da korisniku obezbede najkraći i najlakši put za postizanje vrhunskih fizičkih i kardio rezultata.

Brojne klasične funkcije na koje smo navikli: senzori za celodnevno nadgledanje i praćenje sna, senzori otkucaja srca, senzori za praćenje SpO2 i dr, takođe su nam na raspolaganju. Huawei Watch GT 3 poseduje i izuzetno praktičan senzor za otkrivanje pada, kao i senzor za praćenje temperature tela i kože. Naravno, tu je i veliki izbor instalacija u AppGallery-u, mogućnost Bluetooth poziva, a posebno raduje i kompatibilnost sa Android i iOS uređajima. A kada se svemu ovome doda i fantastična autonomija baterije, onda je jasno da u jednom uređaju dobijate savršenog „ortaka” koji vas nikada neće ostaviti na cedilu.

Promo

 

Jedan od onih koji su svoje poverenje ukazali Huawei Watch GT 3 uređaju, i koji će, nadamo se, potvrditi naše impresije, jeste i poznati srpski glumac Stevan Piale. Na naše pitanje koje opcije svog pametnog sata najčešće koristi, Stevan je dao vrlo zanimljiv odgovor:

– Najčešće koristim opciju da preko sata pronađem svoj telefon. (Smeh) Ta aplikacija je, za nas rasejane, zlata vredna. Osim toga, često koristim opciju koja mi omogućava da postavim telefon i onda se daljinski slikam pomoću sata.

A koliko je pametni sat uticao na organizaciju vaših sportskih aktivnosti, praćenje zdravstvenih parametara? Šta se, zapravo, promenilo od kada ga koristite?

– Svaki dan mi počinje tako što na satu pogledam koliko dugo sam spavao i, još važnije, kakav mi je bio kvalitet sna. A onda, kako odmiče dan, pratim korake, kalorije, pritisak, saturaciju, stres. Radi lakše kontrole i praćenja povezao sam sat, telefon i vagu, pa sada svaki dan pratim rezultate i pokušavam da ih poboljšam. A pored toga što je ovaj uređaj od velike praktične koristi, jako je i zabavan, pa imam osećaj kao da stalno igram neku igricu. 

Stevanu smo poželeli TOP formu i još puno dobre zabave, a vas, dragi čitaoci, pitamo: Da li nam sada verujete kada kažemo da je Huawei Watch GT 3 idealan partner u očuvanju vašeg zdravlja i u postizanju idealne kondicije?

 

Komentari (0)

Loading