Lifestyle

Mali muzej pravoslavlja: Zavirite u porodični raj Duleta Savića i Marine Rajević (FOTO)

Dom Duleta Savića i Marine Rajević prava je oaza porodične topline, ljubavi i graje koju prave njihovo petoro unučadi

Mali muzej pravoslavlja: Zavirite u porodični raj Duleta Savića i Marine Rajević (FOTO)

Bojan Rajević

Fudbalska legenda Dušan Dule Savić i novinarka i voditeljka emisije "Dok anđeli spavaju" Marina Rajević uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a dodatnu radost pričinjava im prisustvo njihovih sinova, snaji i unučića.

Prostrani dom Duleta Savića i Marine Rajević, okružen dvorištem u kome njihovi unučići najviše vole da provode vreme, prava je oaza porodičnog mira. Par, koji u domu neretko voli da ugosti brojne prijatelje sve je uredio po meri svoje velike porodice.

Pročitajte: Lepotica na baku - Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević pokazao ćerku, evo zašto svi pričaju o unuci slavnog para (FOTO)

 

 

Prostran dnevni boravak uređen je stilskim nameštajem, brojnim policama od punog drveta i detaljima koji za Marinu i Dušana imaju posebno značenje.

 

 

Naime, ceo dom Duleta Savića i Marine Rajević ispunjen je knjigama, ikonama i fotografijama porodice.

Pored ikona, dom je ukrašen i brojnim umetninama, koje je par skupljao godinama.

Pročitajte: Naizgled idiličan odnos svekrve i snaje, a šta je istina? Evo kako se zaista slažu Mirka Vasiljević i Marina Rajević

 

 

Riznica uspomena odiše religijoznošću, koja je Marini veoma važna, ali i radošću, koju u kuću donose brojni članovi porodice.

 

 

Komentari (0)

Loading