Lifestyle

Luksuzno, preskupo, sa ukusom… Ovde živi Bojana Rajić sa mužem Branislavom, a tek da vidite prazničnu dekoraciju! (FOTO)

Dom Bojane Rajić i Branislava Đurđevića oaza je luksuza u mirnom delu prestonice

Luksuzno, preskupo, sa ukusom… Ovde živi Bojana Rajić sa mužem Branislavom, a tek da vidite prazničnu dekoraciju! (FOTO)

Dom Bojane Rajić i Branislava Đurđevića na senjaku, mirna je porodična oaza, u kojoj Bojana uživa u bezbrižnom odrastanju svojih sinova Lava i Vukašina.

Ušuškana vila, okružena prostranim dvorištem, koje je omiljeno mesto njenih dečaka, tvrđava je ljubavi skladne porodice.

Pročitajte: Ovaj čovek je zaslužan za njenu sreću - Bojana Rajić i Branislav Đurđević slave 6 godina braka, i to na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

 

 

Ova kuća odraz je svojih vlasnika, ukražena luksuznim komadima nameštaja, a opet odiše minimalizmom, elegancijom i sofisticiranošću.

 

 

Bojana, koja je svakoj prostoriji dala lični pečat posebno uživa u ličnoj biblioteci.

 

 

Moderna arhitektura dominira u domu Bojane Rajević od eksterijera do enterijera, a unutar doma, dominira bela boja, ispunjena komadima u nude tonovima.

Pročitajte: Bojana Rajić OŠTRO prokomentarisala kritike na račun svog izgleda

 

 

Tokom praznika dom Bojane Rajić prerasta u bajku koju ona i Branislav priređuju sinovima, uz zagrljaje i male porodične radosti.

 

 

 

Komentari (0)

Loading