Lifestyle

Zavirite u porodični dom Viktora Savića: Ovo sigurno niste očekivali (FOTO)

Dom Viktora Savića prelepo je uređen, a toplinu i čar ne daju mu luksuzan nameštaj i moderno opremljena kuhinja, već glumčeva brojna porodica

Zavirite u porodični dom Viktora Savića: Ovo sigurno niste očekivali (FOTO)

Snežni već prelepi dan dodatno će vam ulepšati pogled na raskošan dom Viktora Savića, u kojem glumac sa porodicom, živi od svoje treće godine. Vedre boje svakako su nešto što zapada za oko, a tu je fini šank koji razdvaja trpezariju i kuhinju od dnevnog boravka koji krasi stilizovana biblioteka i bordo kožna garnitura.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba u dom Viktora Savića stigla vest! OŽENIO SE GLUMAC, pred oltar odveo NJU (FOTO)

Instagram

 

Porodični stan davnih godina kupio je Savićev otac Jovan, koji se rodio i odrastao na Senjaku.

- I ja sam rođen na Topčiderskom brdu, u kući gde je i moj otac došao na svet. Tamo sam bio sve dok se nismo preselili na Banovo brdo, gde sam išao u vrtić i školu "Josif Pančić". Zanimljivo je da mi je srednja škola bila na Dedinju tako da su mi ta tri brda donela veliki broj prijatelja i obeležila mi život, iako mi je Banovo najbliže srcu. - govorio je ranije Viktor, koji "brdo" ne bi menjao ni za šta na svetu, posebno sad kada je tamo otvorio pozorište "Teatar na brdu".

Pročitajte: Mlađa je od njega pet godina i već ima porodicu: Iznenadiće vas koliko su slični Viktor Savić i njegova sestra Anja

Instagram

Želja mu je da na Čukarici zauvek ostane i jednoga dana na tom mestu i sam zasnuje porodicu. Na pitanje šta je to što ga kod "brda" najviše privlači i raduje kazao je.

- To što je ovo kraj smešten između šume i jezera. Puno je sportskih terena, na BASK-u sam trenirao rukomet i sve mi se nekako dešava baš tu. Neverovatna je privilegija i to što sam od kuće najviše za pet minuta kolima ili deset, petnaest pešaka u šumi, a u gradu živim. Volim i jezero na Adi Ciganliji, ali sam dušom bliži Košutnjaku. Uvek bih more menjao za planinu - otkrio je Savić, kojeg za Banovo Brdo i porodičan dom vezuju brojne uspomene. Kao dečak pravio je nestašluke, što je kako kroz smeh priznaje najviše bolelo njegove roditelje. 

Pročitajte: KONAČNO UHVAĆENI: Vreli poljubac Viktora Savića sa OVOM koleginicom govori VIŠE OD HILJADU REČI (FOTO)

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Комшиница

11:52 15.01.2022

Виктор је био добар малишан а постао је још бољи човек, налик на његове дивне родитеље. Викторе, не мењај се јер такав какав си данас, волећу те заувек. Љуби те твоја комшиница од преко пута:)