Lifestyle

Dve lokacije jedno mesto: Kako je Pupin povezao dva najveća grada?

Nova priča i drugačiji koncept su zadivili mnoge.

Dve lokacije jedno mesto: Kako je Pupin povezao dva najveća grada?

Nesumnjivo, Pupin Beograd predstavlja ambijent s najlepšim pogledom na reku, posebnim koncertnim programom koji iznova oduševljava sve prisutne, mesto gde se magija prostora i zvuka se spajaju u jedno a sva čula oživljavaju ali ga Pupin Novi Sad od samog otvaranja prati u stopu.

Promo

 

Dok su u Beogradu, gosti bili očarani magičnim tonovima i uživali u nastupima Vasila Hadžimanova, Marka LouisaLene Kovačević, Danijela Kajmakoskog, Bojane Stamenov, Katarine Bogićević i mnogih drugih eminentnih muzičara sjajnih vokalnih sposobnosti, u decembru je nakon skoro dva meseca renoviranja otvoren Pupin Novi Sad po ugledu na Sava aveniju.

Nova priča i drugačiji koncept su zadivili mnoge već prve večeri otvaranja. Usledio je niz promena u svakom segmentu, od celokupnog izgleda enterijera do jelovnika, koktela, široke ponude i na samom kraju promena zvuka i energije koji su doneli blistave noći i započeli jednu sasvim novu epohu.

Promo

 

Prvi vikend marta 2022. će zagarantovano ostati upamćen. U četvrtak se u srcu Novog Sada održava akustično veče, kristalnog zvuka, kad svi gosti postaju svedoci da se Pupin čuje i bez struje. Za akustične note je zadužen Nemanja Radošević. Mnogo jači zvuk nas očekuje već u petak, kada po drugi put stiže jedan on najvećih bendova na našim prostorima Magla bend ali ni subota neće proći neopaženo uz fenomenalnu i neponovljivu energiju Alter Ego Band-a.

Promo

 

Pored bogatog večernjeg programa beogradskog i novosadskog Pupina, u Pupin Baru se nalazi veliki izbor toplih i hladnih napitaka. Mnogo je onih koji su na prvi gutljaj zavoleli čuvenu Pupin kafu i posle prvog zalogaja specijaliteta iz Pupin Lounge jelovnika se vraćali po još. Zato Vam predlažemo da u potpunosti doživite i dnevnu i noćnu energiju ovih mesta i svratite u oba grada ako vas put navede a nadamo se da hoće.

Zapratite @pupinnovisad i @pupinbeograd na Instagramu i budite u toku sa svim novostima I iznenađenjima koja slede.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading