Lifestyle

DAME BIRAJU: SPECIJALNA PONUDA KOMPANIJE ZEPTER INTERNATIONAL ZA 8. MART

U želji da obraduje pripadnice nežnijeg pola, kompanija Zepter International pripremila je specijalnu ponudu za Dan žena u vidu neverovatnih pogodnosti za kupovinu revolucionarnih Zepter tehnoloških rešenja!

DAME BIRAJU: SPECIJALNA PONUDA KOMPANIJE ZEPTER INTERNATIONAL ZA 8. MART

Optimalan pogled na svet za optimalno stanje organizma - Hyperlight Eyewear, do – 20%!

 

Unikatne naočare koje optimizuju i prirodnu i veštačku svetlost. Zasnovane na revolucionarnoj tehnologiji upotrebe fulerena C60 koji optimizuje rad čak 4 hormona (stresa, sna, sreće i zadovoljstva), inovativni Hyperlight Eyewear modeli, koji dolaze i u clip-on verziji, za ljude s dioptrijom, odmaraju Vaše oči i revitalizuju kompletan organizam.

 

Neprestana zaštita od zagađenog vazduha - MyIon Pink i MyIonZ Pro, do – 16%!

 

Personalni prenosivi prečišćivači vazduha koji koriste superiornu tehnologiju jonizacije radi pretvaranja Vašeg neposrednog okruženja u nepresušnu oazu čistog i zdravog vazduha u svakoj prilici. MyIon Pink i MyIonZ Pro kontinuirano generišu neprikosnovenih 18.000.000, odnosno 20.000.000 negativnih jona po cm3. Njihovi pink i crno-zlatni dizajni odišu elegancijom i zadovoljavaju najistančanije ukuse za estetiku.

 

Tečna elegancija - Luxury Overdose i Absolument Parfumeur, do – 30%!

 

Prefinjeni parfemi delikatnih mirisnih nota čuvenog kreatora, Rolanda Paskala. Inspirisani neukrotivim duhom Provanse i opijajućim svojstvima Absinthe-a, Luxury Overdose i Absolument Parfumeur će Vam pomoći da ostavite nezaboravan utisak u svakoj prilici!

 

Zauvek mladi - La Danza Hyperlight Fusion Anti-Aging Essential Complex, - 20%!

 

Dnevna i noćna krema s aktivnim sastojkom 3HFWC (hiperharmonizovani fulerenski kompleks vode), koji povećava sadržaj vode u koži. Na taj način, Vaša koža zadržava svoj prirodan oblik i postaje nežna, mekana i elastična!

 

Ne propustite jedinstvenu priliku da usrećite najznačajnije žene u svom životu savršenim poklonima koji će im omogućiti da žive bolje i duže!

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading