Lifestyle

Nove epizode hit serije "Tajne vinove loze" na RTS

Nove epizode serije „Tajne vinove loze" pratimo svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a od 20 časova.

Nove epizode hit serije "Tajne vinove loze" na RTS

Okosnica druge sezone serije "Tajne vinove loze" i dalje je vino, a dobro poznati likovi iz prve sezone našli su se pred novim izazovima -  Vera i Vuk konačno žive zajedno u istočnoj Srbiji, posle dugo godina čekanja da se njihova ljubav realizuje. Vera, ipak, ne može da se navikne na novu situaciju. Stalno je proganjaju duhovi prošlosti. Priseća se svojih roditelja koji su tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći, a dodatni problem joj je to što se njen bivši muž Nenad, za kojeg je verovala da je mrtav, zapravo krio u manastiru kao monah Ilarion.

Metro produkcija

 

Jelena, nakon razlaza sa suprugom Vukom, sada vodi vinariju "Tomović". U njenom životu pojavio se Kosta, stari prijatelj njenog pokojnog oca Radula. Jelenin otac je na sumnjiv način stekao svoje bogatstvo, a nisu najčistiji ni Kostini poslovi. Kosta je došao iz Nemačke, a uskoro mu se pridružila i supruga Tea. Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontraverzni biznismen, dobrotvor, kako se predstavlja ili zlotvor, kako Vuk misli?

 

U 38 novih epizoda koje gledamo radnim danima na RTS1 videćemo zašto je ljubav Vere i Vuka stavljena na najveći test do sada. Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitava porodica, kao i vino za koje su se sve ove godine borili.

Metro produkcija

 

Glavne uloge igraju Vojin Ćetković, Milica Zarić, Sloboda Mićalović, Nebojša Milovanović, Marko Vasiljević, Anita Mančić, Nikola Kojo, Sena Ćorović, Nataša Janjić, Maša Đorđević i Dara Džokić.

Komentari (0)

Loading