Lifestyle

Sve je od nule stvorila! Zavirite u morski raj Nede Ukraden u Crnoj Gori, od luksuza i prefinjenosti bole oči (FOTO)

Kuća Nede Ukraden na moru je pravi raj

Sve je od nule stvorila! Zavirite u morski raj Nede Ukraden u Crnoj Gori, od luksuza i prefinjenosti bole oči (FOTO)

Kuća Nede Ukraden na moru, smeštena u Lepetanima, u srcu Boke Kotorske, pravi je raj u kome pevačica provodi najlepše vreme tokom leta.

Paparaco lov printscreen

 

Na vrhuncu svoje karijere Neda je kupila plac u Crnoj Gori, kako bi sebi i svojoj porodici obezbedila parče raja pored mora.

Pročitajte: Dom iz kog se uvek čuje graja - Zavirite u porodičnu oazu Nede Ukraden u kojoj glavnu reč vode njeni unuci (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

Kuća Nede Ukraden na moru je višespratnica, a pretpostavka je da je jedan sprat Neda opremila za sebe, ćerku i zeta i svoje unuke, dok ostale spratove izdaju, od čega imaju lepa primanja tokom leta.

Paparaco lov printscreen

 

Neda je u sklopu kuće napravila i divno dvorište skriveno iza krošnji mediteranskog zelenila, a plaža je nadomak njene vile.

Komentari (2)

Loading
Sirota mileva

16:17 16.06.2022

Bas mi je nesto zao, ceo zivot kuka sta je sve ostavila u bosni , j...... Je bosna. Zato neka kaze odakle joj toliko nekretnina po Beogradu , cg , i ko zna gdje sve ne . Folirantkinjo teska !!!!

Marija

12:42 17.06.2022

Au, pa gde baš Lepetani, to je luka! Na njenom mestu, ja bih birala Perast, koji je blizu, a prelep je. Ali što jes-jes, lepu kuću je napravila. I ja bih tako nešto, al' recimo u Igalu, nekako mi je lepše nego da budem u Boki, vidi se otvoreno more. Nažalost, o tome mogu samo da maštam, a da kupim eventualno preko solis-a, neku vikendicu u Slankamenu ili Banstolu. Nedi, svaka čast!