Lifestyle

Hisense ULED – televizori za celu porodicu

Kupovina televizora može da bude naporan zadatak, naročito ako se potrebe ukućana bitno razlikuju

Hisense ULED – televizori za celu porodicu

Treba odabrati uređaj koji će ispuniti želje svih, istovremeno pružajući vrhunski doživljaj zvuka i slike. U tom slučaju, pravi izbor za vas su Hisense televizori. Ovi uređaji izdvajaju se po praktičnim funkcijama koje nisu samo marketinški žargon, već zaista doprinose vašem doživljaju gledanja, igranja i pretraživanja. Potrudili smo se da vam to približimo.

Odrasli vreme ispred televizora uglavnom provode prateći sport ili opuštajući se uz filmove i serije. Za potpun doživljaj takvog programa, potrebna je i kvalitetna slika koja će učiniti da se osećate kao da ste deo radnje. Jedna od osnovnih prednosti Hisense ULED tehnologije je što su, za razliku od tradicionalnih LED televizora, slike koje vidite živopisnije i detaljnije. Razlog za to je što ULED predstavlja naprednu tehnologiju prikazivanja LED pozadinskog osvetljenja, kao i upravljanja bojama. Pored opšte optimizacije ovih parametara, poseduje i mogućnost upravljanja zonalnom osvetljenošću, koju kontroliše lokalni algoritam, a rezultat je optimalna slika sa svetlijom belom i dubljom crnom bojom. Zahvaljujući ovim funkcijama ukupan kvalitet slike televizora dostiže neverovatan nivo, a imaju ih Hisense modeli iz kategorija U7 i U8.

Pored dobre slike i visoke rezolucije, prilikom gledanja omiljenog programa na televizoru, veoma je važno i vrhunsko audio iskustvo. Bilo da gledate film, seriju, utakmicu ili igrate igricu ukoliko zvuk nije odogvarajući, kvari se doživljaj. Upravo ULED TV uređaji nude rešenje za to! Sveobuhvatni zvuk koji se kreće čitavom prostorijom je najveće unapređenje još od stereo zvuka. Zahvaljujući karakteristici Dolby Atmos, osetićete se kao da ste u središtu akcije!

Promo

 

Ako imate tinejdžere koji vole da igraju video igre na velikom ekranu, ili ste i sami zaljubljenik u ovu vrstu zabave, tu je Režim za igre koji poboljšava vaše šanse za legendarne pobede tako što značajno smanjuje vreme odziva. Kraće vreme između komande i njenog izvršenja na ekranu je veoma bitno, pogotovo u brzim, kompetitivnim igrama. Daje vam šansu da izvedete pravi potez kada je borba u jeku. Vreme odziva na Hisense televizorima može da bude skraćeno čak do 16ms.

Za ove televizore karakterističan je i Hi-View Engine, koji garantuje najbolji kvalitet slike i najoštrije pokrete. Ovaj mehanizam predstavlja ekskluzivno jezgro i tehnologiju koju pokreće veštačka inteligencija. Omogućava se brzo grafičko procesuiranje i podešava interne postavke u realnom vremenu kako bi se optimizovao kvalitet slike i iskustvo gledanja. 

Za kraj, tu je VIDAA pametni operativni sistem, platforma koja pravi personalizovanu kombinaciju najpopularnijeg sadržaja, uz veoma jednostavnu pretragu. Ako ste roditelji male dece, VIDAA će vam pomoći da nađete najprimereniji program za njih. Glavni cilj je da korisnici maksimalno uživaju u programu koji je odabran specijalno za njih i da se prepuste zabavi.

Bez obzira na to da li ste vi i članovi vaše porodice filmofili, zaljubljenici u sport, gejmeri ili jednostavno uživate u bindžovanju serija, ovi televizori su savršeno rešenje za vas. Dizajnirani su po meri svih,  a celokupni doživljaj donosi bogatije i živopisnije iskustvo. Na vama je samo da okupite ukućane, uzmete daljinski u ruke i zaronite u nove svetove!

 

Komentari (0)

Loading