Lifestyle

Ekskluzivan prenos dodele Emmy nagrada i finale serije Better Call Saul obeležiće septembar na AMC

AMC će 13. septembra od jedan sat ujutro ekskluzivno prenositi uživo 74. svečanu dodelu Emmy priznanja, a neke od nominacija pripale su upravo AMC ostvarenjima.

Ekskluzivan prenos dodele Emmy nagrada i finale serije Better Call Saul obeležiće septembar na AMC

I ove godine na AMC-u nas očekuje direktan prenos 74. po redu Emmy Awards Show-a, a čak 12 nominacija pripada upravo AMC-u od kojih je 7 za seriju Better Call Saul. Emmy će biti emitovan uživo 13. septembra od 01.00 po srednjeevropskom vremenu, a istog dana u 22.00 biće emitovana jednosatna verzija dodela Emmy nagrada sa srpskim titlom.

Za sve fanove serije Better Call Saul, AMC donosi premijeru poslednje sezone na male ekrane 8. septembra od 22.00h.

Promo

 

AMC kao produkcijska kuća ove godine ima i više nego dovoljno razloga za slavlje, s obzirom da su pored hit serije Better Call Saul sa čak 7 nominacija, serije Killing Eve, State of the Union i  Cooper’s bar ponele ukupno 5 nominacija. Better Call Saul je između ostalih nominovana za najbolju  u kategorijama "Najbolja dramska serija", "Najbolji glumac u dramskoj seriji" i "Najbolja sporedna glumica u dramskoj seriji".

Dve nominacije pripale su popularnoj seriji o borbi dve inteligentne i vešte žene sa različitih strana zakona, Killing Eve, i to dvema glavnim ženskim ulogama - Džodi Komer i Sandri Oh. State of the Union i Cooper's Bar su takođe nominovani sa kandidatima kao što su Patrisija Klarkson (State of the Union) i Rea Sihorn (Cooper's Bar) za izvanredne glumice u formi kratke komedije ili dramske serije, dok je Brendon Glison nominovan za priznanje izvanrednog glumca u  formi kratke komedije ili dramske serije za ulogu u seriji State of the Union.

Promo

 

Šta nam donosi finale Better Call Saul-a?

Pre ekskluzivnog prenosa Emmy Awards Show-a 13. septembra, gledaoci AMC imaće priliku da premijerno prate finale serije Better Call Saul svakog četvrtka od 22h, počevši od 8. septembra. Najveći fanovi serije sa nestrpljenjem očekuju finale serije koja je u proteklih 7 godina imala 40 Emmy nominacija, bila četiri puta nominovana za nagradu Zlatni globus i četiri puta dobitnik AFI TV programa godina.

Šesta, finalna sezona serije jeste spin-off  jedne od najpopularnijih serija Ikeda - Breaking Bad. Džimi Mekgil u glavnoj ulozi tumači lik sitnog, slabo plaćenog advokata, koji nakon nekog vremena postaje  eminentan advokat meksičkog kartela i uzima novo ime - Soul Gudmen. Vins Giligan, pisac oba serijala, kombinovao je sekvence ove dve serije na izuzetno sofisticiran i pametan način, vraćajući se na nekoliko važnih likova i lokacija iz Breaking Bad-a i dajući smisao mnogim događajima iz prošlosti kroz Better Call Saul. Glavne uloge tumače: Bob Odenkirk, Rija Sihorn, Džonatan Benks, Majkl Mando, Patrik Fabijan, Đankarlo Espozito.

Koliko će nagrada poneti Better Call Saul ove godine, imaćemo priliku da saznamo u utorak 13. septembra samo na AMC.

Promo

 

Ove godine, domaćin Emmy Awards Show-a biće Kenan Tompson, član postave Saturday Night Live i višegodišnji favorit Emmy-a.

Program 74. po redu dodele Emmy nagrada - udarni termini

 

Utorak, 13. septembar

01:00 – 02:00 / Crveni tepih šou

02:00 – 05:00 / 74. Emmy nagrada UŽIVO 

22:00 - 23:00 / Jednosatna verzija Emmy nagrada sa srpskim titlom

 

Za više informacija posetite:

https://www.facebook.com/amctvrs

http://www.amctvce.com

Komentari (0)

Loading