Lifestyle

Intimno zdravlje žena više nije taboo: Biraj bella biObased higijenske uloške - u skladu sa tvojom prirodom

Priča o ciklusu (menstruaciji), ulošcima, PMS… danas nije više tabu tema, bar ne onoliko koliko je bila nekad. Tome je dosta doprinela i industrija higijenskih uložaka i intimne higijene, edukujući dame o njihovom telu, njegovim potrebama

Intimno zdravlje žena više nije taboo: Biraj bella biObased higijenske uloške - u skladu sa tvojom prirodom

Osluškujući svoje potrošače i sazrevajući sa njima, ta ista industrija nastavlja da pomera granice kada je u pitanju kvalitet proizvoda pa i njihov oblik, materijal izrade. Od dobro poznate pamučne vate, preko mrežastih uložaka do epohe “poletnih” uložaka sa krilcima, danas na scenu stupaju i novi proizvodi, koji dodatno vode računa o prirodi. Sada dame za čuvene “one dane” imaju u ponudi i menstrualne čašice ali i upijajuće donje rublje. 

Promo

 
 

„Zelenom“ trendu se pridružila i kompanija TZMO sa linijom bella BiObased higijenskih uložaka čiji je gornji sloj od 100% bambusa, te od nedavno i na našem tržištu možete pronaći ove ekološke ultra tanke ciklusne i dnevne uloške. Naime, bella BiObased proizvodi su napravljeni korišćenjem tehnologije zasnovane na obnovljivim sirovinama prirodnog porekla, čime se štede neobnovljivi resursi planete i doprinosi smanjenju emisije gasova sa efektom staklene bašte. Čak je i samo pakovanje bella BiObased od biorazgradivog kartona.

Promo

 
 

Nemojte da mislite da je ovim ulaganjem bella BiObased izgubila bilo šta kada je u pitanju osnovna svrha uložaka, naprotiv. I na ciklusnim i na dnevnim ulošcima gornji sloj je od 100% bambusa koji je nežan prema koži, garantuje izuzetnu udobnost a poseduje i prirodna antibakterijska svojstva i omogućava koži da diše. Brinete da li ciklusni ulošci bella BiObased mogu da isprate vaše potrebe? Nemojte. Oni imaju više kvalitetnih slojeva koji doprinose sigurnosti dama “u onim danima”. Ispod sloja materijala od netkanog bambusa nalazi se pamučni sloj, pa viskozno-celulozno jezgro sa odličnom moći upijanja. Zahvaljujući velikim krilcima, ulošci se mogu odlično pričvrstiti za donji veš, dok perforacija u gornjem sloju omogućava da tečnost brzo prodire do upijajućeg jezgra. Posebna struktura samog jezgra poboljšava ravnomernu distribuciju tečnosti. 

Promo

 
 

Dakle, da li je došlo vreme za još jedan korak napred u svetu ciklusa? Mi smatramo da jeste. Recimo NE tabuima, rigidnim shvatanjima funkcionisanja sveta, preispitajmo sve u šta smo (kao) sigurne i dajmo šansu novom i drugačijem. Uz higijenske uloške bella BiObased možete da živite u skladu sa sobom i prirodom svakog dana u mesecu!

Promo

 

Komentari (0)

Loading