Lifestyle

Galaxy Watch5 - Moćna tehnologija u ulozi personalnog trenera

Veliki deo našeg dana je u nekom obliku zavisan od tehnologije, kako na poslu tako i u privatnom životu, i teško da možemo zamisliti dan bez njenog korišćenja. Tehnologija nam je pružila mogućnost da većinu stvari obavljamo jednim klikom, ali nas ujedno podstiče da poboljšamo svoje zdravlje i pomaže nam da izgledamo fit i vodimo zdrav način života

Galaxy Watch5 - Moćna tehnologija u ulozi personalnog trenera

Kompanija Samsung je kreirala “trenera” koji je u stanju da prati vaše zdravlje 24 časa dnevno, čak i tokom sna, a sve to sa zgloba vaše ruke. Reč je o novoj generaciji pametnih satova Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro, koji poseduju holističku zdravstvenu inovaciju opremljenu mogućnostima pametnog praćenja sna, personalizovanog dizajna i poboljšane izdržljivosti koja oblikuje svakodnevne zdravstvene i wellness navike.

Promo

 

 

Zagrejte se kako biste sprečili povrede

Zlatno pravilo svih sportista jeste da zagreju i isteknu mišiće pre intenzivnije fizičke aktivnosti. Bez obzira na spoljnu temperaturu, rutina zagrevanja od 10-15 minuta je veoma bitna. Svaki korak, kalorija i rutina biće zabeleženi na vašem satu. Galaxy Watch5 podržava preko 90 vežbi koje možete pratiti na vašem zglobu. Sa povećanom površinom i direktnijim kontaktom sa vašim zglobom, Galaxy Watch5 sada prati zdravstvene metrike sa još većom preciznošću.

Kako bi trening protekao u najboljem mogućem redu tu je moćni 3 u 1 Samsung BioActive senzor, koji efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Pomoću ovih opcija možete da kontrolišete sve, od procenta masti u telu do težine mišićne mase. Možete da istražite povratne informacije koje su vam potrebne da ostanete na putu ka svojoj zdravijoj verziji.

Promo

 

 

Elegantna i kvalitetna oprema su preduslov dobrog treninga

Kvalitetna i elegantna oprema za teretanu može vam biti dodatna motivacija da prionete na rad. Naravno, imajte u vidu da pored elegancije, odeća i oprema koju koristite moraju biti od kvalitetnih materijala koji će koži omogućiti da „diše“. A kako bi vaš izgled na treningu bio potpun, Galaxy Watch5 nudi moderan i minimalistički dizajn, kao i performanse koje vam pomažu da dižete svoje limite iz dan u dan. Dolazi sa potpuno novim atraktivnim opcijama neutralnih boja, sa velikim ekranom od 44 mm koji je dostupan u grafitnoj, safirnoj i srebrnoj boji kao i malim ekranom od 40 mm koji je dostupan u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj boji sa ljubičastim kaišem. A za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro je pravi izbor, a dostupan je u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm.

Promo

 

 

Velika izdržljivost baterije

Bez obzira da li ste ljubitelj kardio treninga, vežbi za sticanje mišićne mase, joge ili nekog drugog oblika treninga, neke vežbe ipak nikad neće izaći iz trenda. Ako se izvode pravilno i u kontinuitetu, vežbe poput čučnjeva, sklekova, iskoraka, trbušnjaka i zgibova jednako efikasno mogu dovesti telo u formu kao bilo koji drugi oblik fitnesa. Velika je prednost što ih možete raditi bilo gde. A ako odlučite da ih kombinujete sa intenzivnim kardio treningom, efekti vežbanja će biti vidljiviji još brže. Ovakvi treninzi mogu da potraju kako zbog potrebnih pauza tako i zbog velikog broja ponavaljanja, stoga je Galaxy Watch5 Pro pravi izbor za naporne treninge. Galaxy Watch5 Pro ima najveću bateriju u celoj seriji Galaxy satova. Za 60% je veća od Galaxy Watch4, što je ključno za dugotrajno praćenje rezultata. Možete iskoristiti prednosti GPX-a, koji je po prvi put dostupan na Galaxy Watch-u, dok uz Route Workout možete preuzeti pešačke i biciklističke staze kako biste se spremili za sledeću trku ili maraton. Dok hodate ili vozite bicikl, fokusiraćete se na stazu, a ne na kartu, zahvaljujući intuitivnim upustvima skretanje po skretanje. Kada budete spremni da krenete kući, Galaxy Watch5 Pro će vas lako odvesti uz Track back, koji vas vraća putem kojim ste došli.

Promo

 

 

Kvalitetan san za pravilan oporavak mišića


Dobar noćni odmor važan je za oporavak tela i zato Galaxy Watch5 proučava obrasce spavanja pomoću rezultata sna koji prati sve faze spavanja, zajedno sa hrkanjem i otkrivanjem nivoa kiseonika u krvi. Uz Galaxy Watch5 u prilici ste da upoznate svoj stil spavanja, uz novu i poboljšanu tehnologiju za praćenje sna. Sada možete da isplanirate vreme odlaska na spavanje, saznate da li hrčete, pratite i saznate koje su faze spavanja koje prolazite (budno stanje, lagan i dubok san, REM faza) kroz neki od osam životinjskih simbola koji odgovaraju vašem tipu. Dobre noći su uvod u još bolje dane.

Više informacija o modelima možete naći na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/
https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium-bt-sm-

Komentari (0)

Loading