Lifestyle

DELUXE PROIZVODI ZA OPUŠTENU PRAZNIČNU TRPEZU

Zimska praznična sezona uvek se željno iščekuje, naročito kada se uz sve praznike podrazumeva bogata trpeza kako bi se ovi dani proslavili na što prigodniji način

DELUXE PROIZVODI ZA OPUŠTENU PRAZNIČNU TRPEZU

Promo

Kako bi slavljeničke momente učinila još više posebnim i dragocenim, kompanija Lidl Srbija u svoju ponudu uvrstila je sezonski asortiman svojih Deluxe prozvoda, koji savršeno odgovaraju povodu i postaraće se da vaše potrebe za prazničnim poslasticama budu zadovoljene na odgovarajući način.

Promo

 

Svi Lidl potrošači još jednom imaju priliku da u toplini svoga doma i prazničnoj porodičnoj atmosferi iskuse raznolike premium proizvode prepoznatljivog kvaliteta. Odabrani Deluxe asortiman, dostupan je svim potrošačima još od novembra i na rafovima se može pronaći u prepoznatljivom, elegantnom  pakovanju. U ponudi, između ostalog, nalaze se jedinstvene pršute, proizvedene po originalnim italijanskim i dalmatinskim recepturama, zatim različiti sosovi, namazi poput ljutog umaka od čili paprike, vrganja i patlidžana, koji su stvoreni za bogate trepeze, a ljubitelji mesnih zalogaja definitivno će uživati u velikom izboru u okviru Deluxe ponude. Ipak, za sve ljubitelje plodova mora, Lidl je pripremio i jedinstvena posna zadovoljstva, od koji se izdvajaju sote od morskih plodova (miks dagnji i gambora), tuna steak i hobotnica u sosu. Za obožavaoce italijanske kuhinje, Lidl je spremio raznovrsnu ponudu testenina, maslinovih ulja i prepoznatljivih sireva, a kada je reč o dezertnim ukusima, čokoladni sufle, tiramisu i božićni sladoledi učiniće svaku trpezu nezaboravnom.

Najbolje od svega jeste to što kombinujući samo pomenute, ali i sve druge proizvode iz Lidl asortimana, na brz i jednostavan način možete poslužiti savršenu zakusku svojim gostima bez mukotrpne i duge pripreme.

Promo

 

Nema sumnje da će svi Lidl potrošači tokom praznika uživati u prvoklasnim i najlepšim ukusima, dok će dobitnicima vrednih nagrada ova zima ostati u najdražim uspomenama.

Kako bi predstojeće praznike učinio još uzbudljivijim, Lidl je za sve svoje verne potrošače priredio i nagradnu igru, koja traje do 21. decembra. Pravo učešća imaju svi koji na svom računu iz bilo koje Lidl prodavnice u Srbiji, većem od 1.700 dinara, imaju barem jedan proizvod iz Deluxe asortimana, a pored mogućnosti za osvajanje jednog od vrednih iPhone ili iPad uređaja, potrošači konkurišu i za sjajnu glavnu nagradu, luksuzni BMW automobil.

Komentari (0)

Loading