Lifestyle

IVANA KORAB I SOCCERBET ISPUNILI SRCA MALIŠANA I NAJUGROŽENIJIH

Paketići za najlepši osmeh

IVANA KORAB I SOCCERBET ISPUNILI SRCA MALIŠANA I NAJUGROŽENIJIH

Promo

Darivanje je najlepši osećaj kod svakog čoveka, jer se u poklonu nalaze  najlepše želje, osećanja i poruke. Praznični dani su vreme kada svako treba da oseti radost i želju da nekome ulepša ovo posebno doba godine. Da proširimo novogodišnji duh i atmosferu svuda gde možemo... Učinimo da se čuju osmesi onih najmlađih i najugroženijih. Da i njima pod jelku stavimo paketiće i podsetimo ih da nisu zaboravljeni. 

Tokom deceniju i po dugog poslovanja Kladionica SOCCERBET konstantno se trudi da ulaže u lokalnu zajednicu kroz različite projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, a posebno onih najugroženijih. Kontinuirane donacije domovima za nezbrinutu i bolesnu decu i drugim institucijama za socijalnu zaštitu sastavni su deo poslovanja.

Kompanija SOCCERBET i Ivana Korab već drugu godinu zaredom su pokazali da su tu za one kojima su najpotrebniji. Za decu i najugroženije, one kojima je pomoć uvek potrebna. Kao jedan od lidera u priređivanju sportskog klađenja i igara na sreću, posvećeni smo i osećamo odgovornost da budemo uz njih. Ovaj put smo bili tu za praznike, ali svaki dan se trudimo da pokažemo društvenu solidarnost.

Ivana i SOCCERBET su stigli u mnoge krajeve Srbije da obraduju decu i one najugroženije. Od Beograda, Kraljeva, Niša, Pančeva i ostalih mesta stizali su da izmame osmehe i ulepšaju praznike novogodišnjim poklonima. 

Promo

 

„Jedan paketić je jedno dete više. Svaka čokoladica donirana je od srca i primljena na taj način. Trudili smo se da ovo bude jedno novogodišnje srce puno ljubavi za one koji trenutno imaju manje sreće od nas” poručila je, između ostalog, Ivana Korab

„Pomoći i posetiti toliko različitih udruženja širom Srbije, od kojih svako ima različite delatnosti i potrebe za decu i najugroženije, ali isti cilj – humanost, bilo je uistinu zadovoljstvo i posebno iskustvo” naglasili su iz Kompanije SOCCERBET.

Ivana i SOCCERBET pomogli su mnoge u proteklom periodu i neće stati. U prethodnim godinama su bili tu, kako za udruženja, sportske kolektive, tako i pojedince iz svih sfera, od zdravstva, kulture, do humanitarnih organizacija. 

Nastavljamo humanu misiju jer pored društveno-odgovornih aktivnosti ovakve akcije ispunjavaju i naše srce.

Komentari (0)

Loading