Lifestyle

Otkriveno ko su voditelji MAC-a!

Do najveće muzičke manifestacije u regionu, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a ostalo je manje od nedelju dana, a sada je, pored mnogobrojnih muzičkih zvezda koje su potvrdile svoje učešće 25. i 26. januara u Štark Areni, otkriveno i ko će voditi ceremoniju

Otkriveno ko su voditelji MAC-a!

Promo

Naša multitalentovana glumica, koja je poznata po zapaželim „izletima“ u muzičke vode, Jelena Gavrilović i muzički mag – jedan od najpoznatijih muzičara, kompozitora, tekstopisaca i muzičkih producenta Tonči Huljić voditeljski su par koji će prvog dana manifestacije, 25. januara gledaoce u Areni i pored TV ekrana provesti kroz višečasovnu ceremoniju dodele nagrada i senzacionalnih nastupa, dok će drugog dana na sceni dominirati ikone nove muzičke scene - Mimi Mercedez i Voyage!
„Drago mi je da imamo ovakvu jednu manifestaciju koja će ugostiti najveće regionalne zvezde i koja, godinama unazad, čitavu regionalnu muzičku scenu drži pod istim krovom. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno sam počastvovana što će moj partner u tome biti baš Tonči Huljić, čovek koji je svojim talentom, ljubavlju i posvećenošću u muzici ostavio trajan i neizbrisiv trag“ – rekla je Jelena.

Povodom uloge voditelja, Tonči Huljić je rekao da je time ostvario svoje dečačke snove: „Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u, na to gledam kao neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam se čitav svoj život bavio muzikom, a sad je izgleda, došlo vreme da se oprobam i u nečemu o čemu sam u detinjstvu maštao“.

Promo

 

Pogledajte u videu kako Jelena i Tonči gledaju na svoj zadatak na MAC-u:

Mimi Mercedez, koja će zajedno sa Voyage-om voditi ceremoniju drugog dana jasno je stavila do znanja

da je spremna i za ovu ulogu. “ Veoma sam počastvovana što sam odabrana za ovu ulogu i mislim da će se otkriti mnogi moji talenti koji su se krili iza mog pisanja. Osećam se veom uzbuđeno, ali i samouvereno. Sigurna sam da su odabrani savršeni voditeljski parovi za ovu manifestaciju i da ćemo ovaj spektakularan događaj učiniti još jačim. Jedva čekam da upoznam moje kolege“ – rekla je Mimi.

Idol nove generacijei trenutno najslušaniji artist na Balkanu, Mihajlo Veruović Voyage rekao je da se nikada nije našao u ulozi voditelja i dodao: „Jako mi je drago da ću i tome da se oprobam, pored svega što sam uradio. Mislim da će to biti jedno jako lepo iskustvo i želim da se zahvalim organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, mislim da ću ispuniti očekivanja“.

Pogledajte u videu kako će se Mimi i Voyage snaći u ulozi voditelja na MAC-u:

Podsećamo, svoje učešće već su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina

Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Interesovanje publike je ogromno, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od pre neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučije da što pre nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

Komentari (0)

Loading