Lifestyle

Samsung je predstavio novu Galaxy S23 seriju, a model Ultra ima sve što vam treba

Teško je zamisliti svet bez asistenta koji nas jako dobro poznaje, a to je pametni telefon. Bez njega ne bismo mogli da komuniciramo sa drugima, teško bi nam bilo da obavljamo zadatke, ne bismo se čak ni probudili ujutro na vreme. O važnosti kamere – ne treba ni pričati. Čak i ako nisi neki veliki techno-wiz, ipak je uvek poseban osećaj biti vlasnik moćnog pametnog telefona sa cool dizajnom. Takođe, važno je misliti i na planetu i samim tim odabrati uređaj koji je manje štetan po našu okolinu

Samsung je predstavio novu Galaxy S23 seriju, a model Ultra ima sve što vam treba

Promo

Dugo smo tražili takav pametni telefon, sve dok nismo vidjeli novi model koju je Samsung predstavio – Galaxy S23 Ultra. Ovaj pametni telefon nas je oduševio jer pruža neverovatnu kameru za snimanje čak i tokom noćnih izlazaka, sve što vam je potrebno za umetničko izražavanje i posebne performanse za gejming, a sve to u jednom uređaju izuzetno modernog dizajna. Evo nekoliko razloga zašto će vas Galaxy S23 Ultra oduševiti.

1. Epska noćna kamera od 200 MP

Kompanija Samsung i Galaxy serija pametnih telefona oduvek su bili poznati po odličnoj kameri. Galaxy S23 Ultra sada je otišao za lestvicu više po tom pitanju s posebnim 200 MP Adaptive senzorom koji omogućava izuzetno precizno snimanje fotografija i videozapisa. Zahvaljujući tehnologiji za kombinovanje piksela, sve je moguće snimiti u visokom kvalitetu i velikim rezolucijama. Tu je i posebna Nightography funkcija koja uz pomoć veštačke inteligencije i algoritama omogućuje odlične noćne fotografije kako bi svaki vaš noćni izlazak bio zabeležen.

Promo

 

2. Najdraža igračka gejmera

Čak i PC i gejming obožavaocima, jasno je da je svet mobilnog gejminga budućnost. Igrice za pametne telefone više nisu kao pre, najpopularniji naslovi svojom grafikom i gameplayem mogu se meriti sa igricama na jačem kompjuteru. Galaxy S23 Ultra je prava gejming zver u pokretu zahvaljujući najnovijoj Snapdragon® 8 Gen 2 mobilnoj platformi za Galaxy uređaje. Galaxy S23 Ultra podržava i gejmerski hit zvan ray-tracing, a poboljšana baterija od 5,000 mAh pružiće sate i sate uživanja u popularnim igricama. 

Promo

 

3. Alat za svakog kreativca

Osim odlične fotografije, društvene mreže poput Instagrama, Twittera, Pinteresta i Patreona stvorene su za umetnike koji skupljaju lajkove na osnovu svojih crteža i drugih kreativnih sadržaja. Sa Galaxy S23 Ultra, možete se lako oprobati u svetu umetnosti zahvaljujući odličnoj S Pen olovci, sa kojom svoju kreativnost možete izraziti na odličnom velikom 6.8 inčnom ekranu. 

Promo

 

4. Snažan dizajn za odmorne oči

Često nam prigovaraju da nam je „mobilni konstantno u rukama“, a stalno nas upozoravaju da će nas peći oči zbog konstantnog gledanja u ekran. Istina, nama je pametni telefon stalno u rukama, ali zato što ga koristimo za život, ne samo za zabavu. Srećom, Galaxy S23 Ultra opremljen je Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 zaštitnim staklom baš kako bi se sprečilo pucanje tokom pada. Ako se previše zagledaš u ekran pre spavanja, Enhanced Comfort funkcija automatski kalibrira boje u odnosu na okolinu kako bi se smanjilo naprezanje očiju, dok Vision Booster analizira svetlosne uslove i podešava nivo svetlosti ekrana kako bi se sve precizno videlo.

Promo

 

5. Ekologija je važna! 

Na kraju, istakli bismo da je Galaxy S23 Ultra primer ekološki nastrojenog telefona, što je sada svima nama bitno. Naime, napravljen je od najviše recikliranih materijala do sada, a u proizvodnji se koristila reciklirana plastika odbačenih ribarskih mreža, balona za vodu i  flaše od polietilen tereftalata (PET). Kutija uređaja je izrađena od 100% recikliranog papira, a da je ovaj telefon stvarno ekološki nastrojen, potvrđuje i UL ECOLOGO® sertifikat. Odbačena elektronika pravi velik problem prirodnoj okolini, a sa Galaxy S23 Ultra investirate u budućnost jer će uređaj dugo trajati zahvaljujući kontinuiranim ažuriranjima koji će trajati kroz četiri iduće generacije uređaja, kao i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na linku https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s23-ultra/

Komentari (0)

Loading