Lifestyle

Prolećno čišćenje kuće biće pristupačnije uz Samsung uređaje

Beograd, 3. april 2023. - Ovogodišnje prolećno čišćenje biće ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta 1 prilikom kupovine odabranih modela usisivača, mašina za veš, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i mašina za sudove

Prolećno čišćenje kuće biće pristupačnije uz Samsung uređaje

Promo


Usisajte sve - čak i loš vazduh

Za efikasno usisavanje tu je moćni usisivač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s
maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju efikasno i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu, ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za zadržavanje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije. Ovaj motor stvara neverovatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 obrtaja u minuti, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 obrtaja u minuti.

Promo

 

Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisivač na svetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasifikovati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, nameštaja ili drugih prepreka. Takođe, može prepoznati da li je predmet lomljiv i izbeći one koji su identifikovani kao opasni.

Promo

 


Operite sve - čak i zaboravljene čarape

Sa promenom godišnjeg doba menjamo i odeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sledećih nekoliko meseci. Samsung mašina za veš pruža efikasno pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™ tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vreme pranja bez smanjenja efikasnosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućavaju dodavanje zaboravljene odeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja. Mašina sa higijenskom parom takođe uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena.

Za savršenu negu veša potrebna nam je i sušilica koja nežno suši odeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno peglanje.

Promo

 

Promo

 

Specijalna prolećna ponuda sa velikim popustima

Kombinacijom odabranih uređaja vaš dom će zablistati. Samsung je pripremio fenomenalne popuste za odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za sudove. Istovremeno, možete ih osigurati sa još 3 ili 5 godina garancije za odabrane uređaje. Akcija traje od 3. aprila do 30. aprila 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link.

Promo

 

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet pametnih televizora, pametnih telefona, prenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.

Komentari (0)

Loading