Lifestyle

Prolećna saga: Idealan beg iz grada na produženi vikend

Najbolji način da se oporavite od zimske uspavanosti i doživite potpuni reset koji će vas pripremiti za nove obaveze definitivno je mini putovanje.

Prolećna saga: Idealan beg iz grada na produženi vikend

Promo

Proleće je savršeno vreme da pobegnete od gradske vreve i uživate, a ukoliko već niste, sada je pravo vreme da isplanirate produženi vikend sa svojim najmilijima. A koje je bolje mesto za opuštanje od Portonovi rizorta

Verujte nam kada vam kažemo da pakujete svoje kofere za kraj aprila i početak maja, jer se u Portonovom priprema niz zanimljivih manifestacija koje vas neće ostaviti ravnodušnim. U rizortu će se od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu odvijati prava Prolećna saga - tokom svih deset dana goste očekuju brojna iznenađenja. 

Promo

 

Muzika, ples i hrana za pamćenje

Centralni muzički događaj Prolećne sage svakako je koncert regionalne zvezde Jelene Rozge, koja će zajedno sa svojim bendom nastupiti 1. maja. Pored toga, “Mirror Crew” animatori postaraće se za odličnu zabavu i fascinantne vizuelne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima. Uživaćete na svežem vazduhu i u dužim prolećnim danima, uz zvuke tradicionalnih bokeljskih klapa po naselju, kao i ostalih večernjih muzičkih nastupa, dok će za najmlađe biti organizovan poseban program, koji uključuje zabavne igre na otvorenom i koncerte dečijih horova.

Promo

 

Na Marina trgu biće organizovan i prolećni bazar, raznovrsniji nego ikada. Imaćete priliku da posetite šarmantne bazarske kućice i prepustite se raznim ukusnim jelima - od slatkih palačinki, do sočnih burgera i pice, uz izbor osvežavajućih pića koja će upotpuniti celokupno kulinarsko iskustvo. Na otvaranju bazara nastupiće lokalni DJ Danilo Radusinović, a već sledeće večeri možete zaplesati uz latinoameričke zvuke i plesne nastupe kubanskih plesača, salsu, tango i mnoge druge stilove.

Promo

 

Jugonostalgija 

Ljubitelje oldtajmera i jugonostalgije, obradovaće jedinstvena izložba Ex-Yu automobila i posebna vožnja od Portonovog do Titove vile i nazad. Imaćete priliku da uživate u automobilima koji su ispisali istoriju i lepoti autoindustrije bivše Jugoslavije, ali i saznate više o ovim klasičnim vozilima - od čuvenog Yuga do drugih kultnih modela. Za muzički vremeplov biće zadužen jedan od najtalentovanijih lokalnih DJ-eva, Peđa Radović, koji će 2. maja celo veče vrteti najbolje hitove ex-Yu muzike.

Promo

 

Dakle, bilo da tražite romantični odmor ili porodičnu avanturu, odmaralište Portonovi je savršena destinacija za vaš mini odmor. Budite pametni i na vreme rezervišite svoj boravak i doživite čari proleća u ovom rizortu na obali Bokokotorskog zaliva, okruženi veličanstvenim crnogorskim planinama.

Promo

 

Komentari (0)

Loading