Lifestyle

Kako smo se zaljubili u SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

Navikli smo da razmišljamo o poklonima za decu, partnere, roditelje, prijatelje, ali ne i za sebe. Umesto da čekamo da nas neko obraduje, zašto ne bismo obradovali sebe. Je l' tako? Jeste! :) S tom idejom sam došla na posao i odmah pitala koleginice šta bi one volele da dobiju ili kupe sebi. Pola je „glasalo“ za cipele ili tašnu, a pola za novi mobilni. Ukapirala sam da je mobilni uspeo ono što se činilo nemogućim, a to je da otme deo ljubavi od cipela i tašni. Međutim, kad malo bolje razmisliš, shvatiš da je to sasvim normalno, jer samo mobilni s nama provodi skoro svaki trenutak u toku dana

Kako smo se zaljubili u SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA

Promo

Dok sam čekala da počne sastanak po internetu sam tražila idealni telefon. U startu sam znala samo da mora da bude Samsung, jer su i tri prethodna mobilna bili njihovi, a „tim koji dobija se ne menja“.  Klik-klik-klik i ubrzo nađoh nekoliko koji su mi se dopali, a budući da me mrzi da se bavim tehničkim delom (iskreno, ne razumem se :)) pitala sam koleginicu kojoj je to struka, da mi kaže koji je “onaj pravi” za mene. Rekla je – uzmi Galaxy S23 Ultra. Onda je počela da mi objašnjava zašto ću se zaljubiti u njega, a počela je od kamere.

Promo

 

Kaže – s njime ćeš praviti najbolje videe na svetu, a najnapredniji sistem kamere za Samsung Galaxy je prilagođen skoro svim uslovima svetla i kreiran tako da zabeleži neverovatne detalje. On će ti napraviti i savršen snimak omiljene pesme na koncertu, i fantastičan selfi i sliku sa rođendana, na kojoj su svi tvoji gosti. Meni je već ovo bilo dovoljno da shvatim da ga volim i pre prvog dodira, ali ona je želela da proširi moje vidike, pa sam uskoro sazanala i neke nove termine, kao što je “vizuelna buka”. Ona obično kvari slike pri slabom osvetljenju, ali je kod ovog modela korigovana  novim algoritmom za obradu signala slike (ISP) na bazi AI, koji poboljšava detalje i ton boje slike. Potom je dodala da Galaxy S23 Ultra ima novi 200 MP adaptivni piksel senzor koji neverovatnom preciznošću beleži bitne trenutke. 

Promo

 

Ne bih priznala da mi je to bitno, ali mi se jako dopalo i kad sam čula šta sve radi selfi kamera. Cela Galaxy S23 serija uvodi brzi autofokus i našu prvu Super HDR selfi kameru uz skok sa 30 na 60 frejmova u sekundi za znatno bolje slikanje i snimanje lica. Uz bezbroj prednosti Galaxy S23 Ultra telefona, tu je i široki ekran od 6,8 inča sa zaobljenim ivicama, a jedinstvena funkcija nam daje mogućnost da prilagodimo tonove boja i nivoe kontraksta, kako bismo smanjili naprezanje očiju dok noću gledamo u ekran. Bila sam sigurna da ću ga već popodne kupiti, pa sam na netu pogledala još neke njegove karakteristike. Oduševilo me je što je bezbednosti podataka poklonjena velika pažnja, jer je činjenica da telefon zna sve naše planove, dogovore, pa i tajne.

Promo

 

Najkraće rečeno, kad kupimo Samsung Galaxy telefon o tome uopšte ne treba da brinemo. Svaki dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom. Tabla za bezbednost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima nam daje mogućnost da vidimo ko ima pristup našim podacima i kako se oni koriste, a mogu i da odluče koje aplikacije i programi će imati pristup njihovim podacima. Za dodatni nivo bezbednosti, telefonima serije Galaxy S23, Knox Vault štiti informacije tako što ih izoluje od ostatka uređaja, uključujući OS, radi dodatne zaštite.

Promo

Nastavila sam da čitam, a posle podne sam kupila telefon :) Otkriću vam da je i ovaj tekst nastao na njemu, a ne na laptopu. Ono „dete u meni“ mi ne dozvoljava da svoj novi mobilni bar malo ostavim na miru.

Promo

 

Komentari (0)

Loading