Lifestyle

35. FASHION SELECTION 14-20. MAJ DANI MODE, LEPOTE I PROMOCIJE PRAVIH VREDNOSTI

Tradicija se nastavlja

35. FASHION SELECTION 14-20. MAJ DANI MODE, LEPOTE I PROMOCIJE PRAVIH VREDNOSTI

Saša Džambić

Fashion Selection, 35. po redu, će biti održan od 14. do 20. maja na nekoliko lokacija u Beogradu, a pored modnih revija, ovogodišnju manifestaciju će obeležiti i performansi na nesvakidašnjim mestima, ali i jedan film.

Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti će započeti spektakularnim otvaranjem 14. maja u nesvakidašnjem prostoru Ciglane, za koje će biti zadužen Zvonko Marković, bard srpskog dizajna. Zvonko ove godine obeležava 25 godina rada u modnoj industriji i za sve poštovaoce njegovog rada priprema modni događaj decenije.

Saša Džambić

 

Drugo veče će modna revija po prvi put biti održana u jednom kazinu, a tokom narednih dana Fashion Selection se seli u hotel Hyatt Regency, gde će u prelepom ambijentu biti prikazane nove kolekcije poznatih italijanskih brendova Dan John, Paul Taylor, Aeronautica Militare, holandskog brenda Goldbergh, kao i rad dizajnera Nemanje Pantelića, Stasya Fashion, Dach Swim, Miss Hoodie.

Saša Džambić

 

Trend započet prošle godine, kada su prvi put modele na pisti nosile dame od 35 do 65 godina, biće nastavljen i na ovom Fashion Selectionu revijom autorskog brenda Gorim.

Saša Džambić

 

Kako je modna agencija Select jedina koja profesionalno radi sa decom manekenima i ove godine će najmlađi i najslađi modeli imati priliku da prošetaju pistom u okviru porodičnog programa Kids&Teen Fashion Selection i revija Lindex i Pertini Fashion.

Saša Džambić

 

Saša Džambić

 

Poslednje veče ovogodišnjeg Fashion Selectiona će biti napravljen još jedan iskorak u organizaciji modnih događaja, kada će u MTS dvorani atraktivnom revijom „Mermaid Core – Deo tvoga sveta“, koja je inspirisana sirenama, biti najavljena premijera Diznijevog, sada igranog, klasika „Mala sirena“.

https://selectmodeling.com/fashion-selection/

Komentari (0)

Loading