Lifestyle

Brineta ili plavuša: evo kako su se mlade zvezde snašle u novom muzičkom okršaju Red Bull SoundClash: The Takeover

Natalie Balmix i Ermina oprobale su se u sopstvenom Red Bull SoundClash-u i izvele neke od najpoznatijih pesama sa IDJ repertoara!

Brineta ili plavuša: evo kako su se mlade zvezde snašle u novom muzičkom okršaju Red Bull SoundClash: The Takeover

Promo

Dok nestrpljivo iščekujemo 2. jun kada će nastupiti dve najveće zvezde sa ovih prostora, Lepa Brena i Senida, do tada nastavljamo da uživamo u malim virtuelnim okršajima mladih artista koji nam prikazuju koncept Red Bull SoundClash događaja koji se u svetu odigrao čak 100 puta!

Interesovanje publike za epski momenat kada će na Donjem Kalemegdanu u muzički ring ući Lepa Brena i Senida sve više raste, a atmosferu dodatno podgreva i činjenica da će pobednice ovog duela upravo odrediti publika. Kako bi se fanovi upoznali sa samim događajem, Red Bull je u saradnji sa IDJVideos produkcijom organizovao Red Bull SoundClash: The Takeover. Njega čine tri virtuelna kleša u kojima učestvuju mlade zvezde koje su karijeru otpočele u popularnom takmičenju IDJ Show, a danas je vrlo uspešno grade uz velike simpatije publike.

Promo

 

Prvi par muzičara koji su ukrstili svoje vokalne snage bili su Stefan Shy i Džordži, a njihov kleš izazvao je oduševljenje publike i postavio visoki standard za naredne.

Drugi par koji se sukobio u Red Bull SoundClash: The Takeover su Natalie Balmix i Ermina, dve mlade pevačice poznate po novom, modernom zvuku koje donose širom ovih prostora! Njihov Takeover kleš premijerno je objavljen danas na IDJTV Youtube kanalu i možete ga pogledati OVDE.

2. Juna na Donjem Kalemegdanu u Beogradu publika će proceniti da li je #teambrena ili #teamsenida, a tebi ostaje da presudiš da li su Natalie Balmix i Ermina nadmašile pozitivne komentare i ocene koje su dobili Stefan Shy i Džordži!

Ostao je još jedan Red Bull SoundClash: The Takeover, a koji je to treći par koji će ući u muzički ring i dalje je misterija čije otkrivanje očekujemo sa nestrpljenjem!

Sve informacije o Red Bull SoundClash-u mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.

Komentari (0)

Loading