Lifestyle

Od pogleda na velelepno imanje Maje Odžaklijevske srce će vam pući: Izgradila sam ovaj raj da bi moj autistični unuk imao svoj mir (FOTO)

Dom Maje Odžaklijevske - kućica u cveću

Od pogleda na velelepno imanje Maje Odžaklijevske srce će vam pući: Izgradila sam ovaj raj da bi moj autistični unuk imao svoj mir (FOTO)

rts printscreen

Pevačica Maja Odžaklijevska odabrala je da svoj život vodi na prostranom imanju, daleko od gradske vreve i radoznalih pogleda. Dom Maje Odžaklijevske, kućica u cveću, kako ga je sama nazvala, nalazi se na velikom imanju, koje pevačica sama uređuje, a na kome je sve prilagođeno potrebama njenog unuka Luke, koji ima autizam.

youtube printscreen

 

- Ja sam prepoznala da autizam kod njega, još kada je imao dve godine. Pre svega jer se krio na mračnim mestima, uglavnom se krio, a na dodir bi vrištao. Imao je česte histerične napade, tj. ja sam mislila da su histerični... Dete se zacenjivalo, toliko da bi pomodrelo. Mislim, strašne su to stvari, trebalo je izboriti se sa tim. Pošto ćerka to više nije mogla da podnese, ja sam odlučila da preuzmem brigu o Luki. Činilo mi se da i dalje imam tu veliku ljubav, koju bih mogla da dam i eto daću je njemu, jer sam osećala da je njemu ljubav preko potrebna, i on je počeo značajno da se smiruje posle izvesnog vremena. Ja sam skoro pet godina bila sa njim i tek sam ga prošle godine prosledila mami, rekavši da više jednostavno fizički nemam snage.

Pročitajte: Zbog NJEGA je morala da okonča karijeru - Ovo je teška životna priča Maje Odžaklijevske

Youtube printscreen

 

Ekipu emisije "TV lica" ugostila je na ogromnom imanju, na kome se nalazi skromni dom Maje Odžaklijevske.

- Zbog njega sam sve ovo i uradila. Mogla sam ja i da ostanem u Beogradu i budem izolovana od sveta. Međutim, ovo je bilo fantastično rešenje i za njega i za mene, tako da kada sam pre tri godine počela ovo da realizujem, on je dobio svoju ljuljašku - rekla je i objasnila da njih dvoje imaju neverbalnu komunikaciju: 

Youtube šrintscreen

 

- Jednostavno se osećamo.

Komentari (0)

Loading