Lifestyle

Spremi se da zasijaš uz Flawless Match

Lice je kao slikarsko platno – sveže, čisto i spremno za oslikavanje. Šminkanje je umetnost kojom najbolje izražavamo svoju ličnost, svoja osećanja i raspoloženja. Šminkamo se jer nas to opušta, možemo biti kreativni ili jer to jednostavno obožavamo.

Spremi se da zasijaš uz Flawless Match

Promo

A kako bi magija dugo trajala najvažnija je podloga – tečni puder. On je osnova za ceo naš look. Prava formula će omogućiti da prekriješ sve nepravilnosti, da koriguješ svoj ten, da svoje “platno” učiniš glatkim i besprekornim, spremnim za umetnost!

Promo

 

Ali još nešto je važno – kada si našminkana da se osećaš kao ti, ne kao neko drugi. Ti samo bolja, lepša. Zato se dobra šminka “uklapa” u tvoju ličnost, tvoje trenutno raspoloženje. Nije “teška”, ona je jednostavno tu, na tvom licu, ali je ne osećaš, kao da nije. To može samo pravi match! 

Najnoviji tečni puder Flawless Match iz Avonove nove kolekcije je ono što ti treba. Prirodna podloga za osećaj kože koja je tvoja, ali bolja. Tako da možeš izgledati kao ti, osećati se kao ti i biti ti!

Promo

 

U pitanju je specijalna pametna tehnologija - 3D pigmenti koji se kombinuju tako da precizno odgovaraju tvojoj jedinstvenoj koži i daju joj prirodan ton. Flawless Match ima zaštitni faktor SPF 20 i hijaluronsku kiselinu za hidrataciju. To daje koži prirodan, lagan osećaj za kojim svi čeznu. Upari svoju nijansu pudera uz Lash Genius maskaru i biće ti jasno zašto je tako genijalna!

Promo

 

Inspirisani različitošću žena širom sveta i proučavajući njihov ten i tip kože, Avon je razvio raznoliku paletu pudera Flawless Match koja je pogodna za sve tipove kože. 20 smart match nijansi koje slave žensku individualnost. 

Novi Flawless Match dostupan je u brošuri od 1. juna po ceni od 1.099 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možeš ga poručiti onlajn, a stiže direktno na tvoju adresu!

Komentari (0)

Loading