Lifestyle

Odlaže se početak Belgrade Beer Festa za jedan dan zbog lošeg vremena

Odlaže se početak Belgrade Beer Festa

Odlaže se početak Belgrade Beer Festa za jedan dan zbog lošeg vremena

Promo

Početak jubilarnog 20. izdanja najvećeg regionalnog festivala muzike i piva, Belgrade Beer Fest-a, usled nepovoljnih vremenskih uslova, odložen je za jedan dan.

Najmasovnija i najpopularnija muzička manifestacija mnogih generacija će, iz bezbedonosnih razloga, umesto danas, početi sutra, saopštili su organizatori.

Sve festivalske zone, usled najavljenih obilnih padavina, danas će biti zatvorene, a odluka je doneta uz konsultaciju Republičkog hitrometeorološkog zavoda i drugih nadležnih institucija. Program kojim je danas trebalo da počne Beer fest, biće prebačen na ponedeljak, 19. jun, bez ikakvih ili uz minimalne izmene u satnici i programu.

Ulaznice koje su kupljene za danas, važiće i u ponedeljak. Posetiocima koji su kupili ulaznice za današnji dan, a koji neće biti u prilici da isprate nastupe svojih omiljenih izvođača u ponedeljak, biće refundiran novac, na zahtev.

Prema planu, kapije festivala otvoriće se sutra od 18 časova, a program na Main stage-u počinje u 20 časova.

Glavne zvezde Main stage-a sutra će biti Kralj Čačka, srpski Tom Waits i andergraund umetnik čije stvaralaštvo ne podilazi masama, a čiji nastup će zvanično otvoriti jubilarno izdanje Beer Fest-a. Jedan od najpoznatijih hrvatskih pop izvođača, Toni Cetinski, nastupa u 21.30 časova, a publici će prirediti odličnu svirku. Ništa manje se ne očekuje ni od rok veterana, sastava Bombaj štampa, jednog od najvećih ex-YU bendova, čiji kvalitet traje pune 4 decenije. Njihov nastup planiran je za 23.15 časova, a Bend Brkovi, sa svojim prepoznatljivim “PunkFolkWellness” stilom zagrmeće 45 minuta nakon ponoći, da bi Zoster, popularni mostarski rok sastav, čiji je nastup zakazan za 2 sata, zatvorili program glavne bine, sada i zvanično prvog festivalskog dana.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe. Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene, a kupovina ulaznica omogućena je i na licu mesta.

 

 

 

Komentari (0)

Loading