Lifestyle

Otkrivamo destinaciju koja pruža nezaboravnu letnju avanturu

Nalazimo se na korak od leta i danas ćemo malo više pričati o aktivnijem tipu odmora za sve koji od istog traže više doživljaja. S tim u vezi u nastavku ćemo vam otkriti čari Turske koje prevazilaze uživanje na plaži i suncu.

Otkrivamo destinaciju koja pruža nezaboravnu letnju avanturu

Promo

Krećemo od Antalijske regije gde vas čeka uzbudljiva avantura, bogata istorija i neopisiva lepota. Ovo je mesto koje vas poziva da istražite širi spektar mogućnosti koje će pružiti savršen balans vašoj definiciji odmora.

Ukoliko govorimo o želji za upoznavanjem različitih kultura, Antalijska regija je više od uobičajene destinacije za letovanje. Sa svojom bogatom istorijom, ova regija nudi putovanje kroz vreme koje će vas osvojiti. Pozivamo vas da se prepustite čarobnom svetu antičkih gradova i tvrđava, gde ćete biti svedoci neverovatne arhitekture koja pripoveda o prošlim vremenima. Jedan od savršenih primera je svakako grad Side za koji kažu da je i muzej na otvorenom.

U slučaju da ste avanturistički nastrojeni, Antalijska regija je pravo mesto za vas. Zaronite u dubine podvodnog sveta Mediterana i otkrijte bogatstvo dok se prepuštate ronjenju ili snorklingu. Za one hrabre, tu je mogućnost paraglajdinga iznad prelepih plaža i planinskih vrhova kao što je Tahtali, pružajući vam nezaboravne panoramske poglede koji će vam podići nivo adrenalina.

Ljubiteljima prirode garantujemo da će biti očarani nestvarnim lepotama kanjona Koprulu, gde imate mogućnost da golim okom doživite prizore kao sa razglednice, ali i izazov raftinga na brzacima. Za dodatno istraživanje  netaknute prirode tu su i planinski masivi Taurusa koji pružaju brojne mogućnosti za pešačenje i planinarenje, otkrivajući skrivene vodopade, jezera i vidikovce koji ostavljaju bez daha.

Promo

 

 

Ukoliko volite i da se uz pomoć 4 točka odmetnete od početne tačke, tu je i dobro poznat planinski lanac Kapadokija, koji se nalazi na nekoliko sati vožnje od Antalijske regije. Ovaj jedinstveni predeo sa svojim stenama oblikovanim vulkanskim aktivnostima nudi vam priliku da se provozate balonom i doživite jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Naravno, nakon plivanja i avanture, red je i uživati u čarima turske kuhinje bez griže savesti. Prepustite se u autentičnom iskustvu gastronomije, probajte raznolike turske specijalitete, poput raznovrsnog   meze koncepta do dobro poznatih turskih čarolija za sladokusce. Ne uskraćujte sebe ni upoznavanja kulture putem posete lokalnim pijacama i bazarima, gde možete kupiti suvenire i otkriti tajne turskih zanata.

Ukoliko želite da svoje letovanje obogatite avanturom koja će vam pružiti nezaboravne uspomene, Antalijska regija je destinacija koju bi trebalo da istražite. Smeštena na tirkiznoj obali Mediterana, ova regija kombinuje lepotu prirode, kulturno nasleđe i adrenalin, dakle za svakog po nešto.

Neka ovog leta Antalijska regija bude vaša destinacija za avanturu i uživanje, a Filip Travel će se pobrinuti da priprema leta prođe neosetno.

Putem sajta www.filiptravel.rs se možete informisati o kompletnoj ponudi za ovu regiju.

 

Komentari (0)

Loading