Lifestyle

Trendi manikir kojim ćemo biti opsednute ove zime (foto)

Trendi manikir kojim ćemo biti opsednute ove zime (foto)

Sigurni smo da pazite na svaki detalj kada je reč o bjuti rutini, a jedan od najvažnijih detalja kada govorimo o nezi vaših ruku su naravno nokti. Volimo da je sve baš kako treba. Usklađeno, lepo, ženstveno i trendi.

U zimskim danima kada su nam odevne kombinacije pomalo dosadile jer je sve što nosimo, široko, debelo, toplo i slojevito, imamo rešenje kako da podignete vaše samopouzdanje i osvežite svakodnevne stajlinge. U ovim danima dok smo "obavijeni" svim mogućim toplim stvarima koji nas štite od hladnoće i zbog toga nam se čini da će ljudi pomisliti da smo operisani od stila, ne brinite, ima nešto s čim možete popraviti sve.

Za spas u zadnji čas, ovde su kul boje lakova u koji ćete se garantujemo zaljubiti. U nastavku donosimo nekoliko predloga i biće za svakog ponešto. Na vama je samo da procenite koji vas stil najbolje opisuje i otkrijete koje su vaše kombinacije boja.

Šljokice

Sve što je naglašeno, blistavo, "šljokičasto", ono što se presijava, sjaji... sve to, i te kako prolazi ovih dana. I ne samo što najavljuje sezonu praznika koji nam stižu, već idealno potvrđuje da je šljokicama mesto svuda pa i na noktima. Metalik boje svih nijansi i šljokice u svim nijansama lakova za nokte. Da! Sve može.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Nov 13, 2017 at 7:03pm PST

Tačka do tačke

Ova tehnika inspirisana je poznatim umetnicima i stvorena je nizom malih tačkica. Trudite se da odaberete kontrastne nijanse, tamnije ili svetlije, kako biste što bolje naglasili svoj stil. Raznovrsnost nijansi, broj tačkica i mesta na kojima ćete ih rasporediti na noktima, zavisi samo od vašh želja. Malene tačkice?! Ako ste pak obožavateljka muzike i prijateljice vas zovu kraljicom festivala onda je ova ideja, potpuno za vas. Jednu boju nanesite na celu površinu nokta, a drugom nanesite tačkice. Tačkice počnite nanositi od same kutikule nokta i koristite minimalno dve nijanse kako bi tačkice došle do izražaja.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on May 5, 2017 at 1:09pm PDT

Geometrija

Dok čiste, pravilne, geometrijske linije nikako ne smeju biti viđene na vašem licu, geometrijski oblici, pravilni potezi i obrisi boja na noktima, potpuno su druga priča. Da biste postigli geometrijski dizajn noktiju, trebaće vam malene trakice s različitim dezenima. Jedna vertikalna ili horizontalna traka koja pokriva pola nokta, dobar je početak. Ovaj dizajn možete kombinovati i s ostalim opcijama koje uključuju jednu dijagonalnu liniju ili preklapanje dve dijagonalne trake ili polukrugove. Ovde vam je dopušteno baš sve. Sve kombinacije prolaze. A kako bi svaka verzija ovog dizajna, bila što upečatljivija, odaberite dve suptilne nijanse. One hrabrije dame, pozivamo da eksperimentišu s neonskim nijansama.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Oct 24, 2017 at 9:02am PDT

Kombinacija boja

Kombinacija boja izvrsno izgleda na noktima. Pogotovo ako ste ljubitelj pop-arta i ako ste ljubitelj umetničkih dela, ovo će biti baš pravi izbor za vas. Nakon nanošenja boje za podlogu, postignite koncizan izgled boja, postavljajući fleksibilnu traku na liniju pored icice nokta i odmah iznad vaše kutikule. Obojite malu površinu drugom bojom, pustite da se osuši i uklonite traku kako biste otkrili slatki polumesec.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on Nov 13, 2017 at 9:22am PST