Lifestyle

EXIT groznica je uhvatila i Sergeja Pajića: Uzbuđenje raste, a da li znate koji su mu izvođači (AT THE TOP OF THE LIST)?

EXIT festival je sve bliže, i atmosfera već počinje da se zagreva! Ove godine, najveći muzički događaj na Balkanu donosi neverovatno iskustvo za sve posetioce.

EXIT groznica je uhvatila i Sergeja Pajića: Uzbuđenje raste, a da li znate koji su mu izvođači (AT THE TOP OF THE LIST)?

Miki Minač

Ali šta o EXIT-u kažu poznate ličnosti? Sergej Pajić, poznati pevač i strastveni ljubitelj EXIT festivala, popularnost je stekao učešćem u muzičkom takmičenju  „Pinkove zvezdice”, a njegov talenat je otkriven vrlo rano. Zasijao je na prvom javnom nastupu sa deset godina, a sada njegove pesme broje milionske preglede. Verni posetilac EXIT festivala nam je otkrio čijim se nastupima raduje i naglašava da ovogodišnji Lineup definitivno obećava.

"S jedva prikrivenim uzbuđenjem iščekujem ovogodišnji EXIT! Bio sam par puta na festivalu i bilo mi je prelepo, ali osećam da će ovaj biti najbolji do sad! Ne mogu dočekati da čujem nastup izvođača koje sam dugo čekao da vidim uživo. Ako me pitate ko mi je omiljeni izvođač, bez sumnje bih izdvojio Wu-Tang Clan koji će nastupiti na Gorki List Main Stage bini! Njihov energični nastup je nešto što ne želim da propustim. Takođe, jedva čekam nastup naših domaćih zvezda, Senide i Hiljsona Mandele, čiji su hitovi uvek na mojoj playlisti. Nastupe ću pratiti uz omiljeni ukus Gorkića koji će zaokružiti festivalsku atmosferu“, otkrio je Sergej.

Miki Minač

 

 

EXIT festival, koji se održava od 6. do 9. jula u srcu Petrovaradinske tvrđave, donosi novo festivalsko iskustvo zahvaljujući generalnom partnerstvu koje je prvi put u dvodecenijskoj istoriji sklopljeno. Publici će zaigrati srca, a ruke će biti  podignute uz ovacije kada na Gorki List Main Stage stupi The Prodigy – britanski bend koji je jedan od začetnika elektronske muzike. Prvo pojavljivanje na rejv sceni bilo je čak pre više od 30 godina, ali oni održavaju neverovatnu popularnost širom sveta vanvremenskim hitovima i dan danas. Hedlajner drugog dana je osmostruki dobitnik Grammy nagrade i revolucionar elektronske muzičke scene Sonny John Moore, poznatiji kao – Skrillex. Pored ovih neverovatnih izvođača, očekujte i jednu od najslušanijih hip hop grupa svih vremena – Wu-Tang Clan, a tu su i švedski DJ – Alesso, uz čiji hit „If I Lose Myself” i „Under Control” ćete doživeti fantastičan osećaj svega što EXIT pruža ove godine! Nezaboravan provod u Gorki List VIP zonama upotpuniće novo limitirano izdanje Gorkića od 0,1 L sa četiri festivalske etikete. Autentičan ukus biljnog likera i originalni dizajn zasigurno će osvojiti simpatije ovogodišnjih posetilaca.

Miki Minač

 

 

Ovaj festival je godinama mesto gde se susreću ljubitelji muzike iz celog sveta i gde se stvara nezaboravna atmosfera. Cene ulaznica ostaju nepromenjene zahvaljujući prvom generalnom partnerstvu u istoriji festivala Zahvaljujući saradnji EXIT-a i Gorkog Lista, ovogodišnje 22. izdanje festivala dobiće potpuno novu dimenziju. Izvanredan muzički program, vrhunski kvalitet produkcije i jedinstveni ukus omiljenog biljnog likera obeležiće atmosferu na Petrovaradinskoj tvrđavi. VIP zone pružaju ekskluzivno iskustvo posetiocima, a Gorkić će biti dostupan u svim VIP zonama, pružajući autentičan ukus i osveženje, a limitirano izdanje Gorkića sa četiri nove etikete prikazuje kreativnu stranu i jedinstvenost ovih brendova. Na EXIT festivalu će ove godine biti čak tri sjajne Gorki List VIP zone, od kojih su dve na Main Stage-u, i jedna sa pogledom na Dance Arenu. U okviru njih ćete imati priliku da probate egzotične koktele na bazi omiljenog biljnog likera i probudite sva svoja čula!

Miki Minač

 

 

Da li ste spremni da se pridružite i doživite neverovatnu atmosferu koja će obuzeti Petrovaradinsku tvrđavu? Obećavamo vam da će ovo biti jedan od najupečatljivijih trenutaka vašeg leta. Vidimo se na EXIT-u!

 

 

 

Komentari (0)

Loading