Lifestyle

Letnje avanture uz Doxa satove

Leto je konačno ovde, i dok su nam misli okupirane planovima za odmor, dugim večerima, letnjim odevnim kombinacijama, takođe je vreme da razmislimo o tome koji sat ćemo nositi na zglobu tokom predstojećih sunčanih dana

Letnje avanture uz Doxa satove

Promo

Ima li boljeg načina da ulepšate letnju sezonu, nego sa zanimljivom bojom na satu? DOXA je dobro poznata po svojim živopisnim ronilačkim satovima i sada je vreme da maksimalno uživate u njima. 

Orange Sunsets

Nebo vatreno narandžaste boje, dok sunce izlazi ili zalazi, je predivan fenomen u kojem se može uživati na gotovo svim kontinentima. Spektar narandžaste i crvene boje koji prodiru kroz horizont jedan je od najposebnijih darova prirode... a takođe izgleda neverovatno i na brojčaniku sata! Narandžasta je važna boja za DOXA satove, zato što je to originalna boja profesionalnih ronilačkih satova po kojima je brend toliko poznat. Naučno gledano, to je najvidljivija boja u velikim dubinama mora. Da bi se omogućila odlična čitljivost pod vodom, sve komponente koje pružaju podatke vezane za ronjenje su naglašene Super-LumiNova® fluorescentnom farbom. Ovo garantuje optimalnu vidljivost u uslovima slabog osvetljenja ispod površine.

Promo

 

 

Crna magija

Crna nikada ne izlazi iz mode, bez obzira na godišnje doba. Iako možda nije očigledan izbor za leto, ona će vas pratiti i kroz naredne sezone, i dalje će biti raznovrsna i elegantna, bez obzira na vremenske prilike. DOXA Sharkhunter modeli su ronilački satovi tradicionalnog izgleda, sa duboko crnim brojčanikom i jarko narandžastom kazaljkom koja daje dodatnu upečatljivost. 

Promo

 

 

Srebrno blago

Tradicionalno, pirati i svi avanturisti koji su krenuli u potragu za blagom, tražili su potopljeni plen, najverovatnije komade srebra. Hladan i oštar izgled srebra podseća na blistave odsjaje na vodi i svetlost sunčanog dana. Odiše osvežavajućim i hladnim izgledom, što ga čini prikladnim izborom za tople letnje dane, izazivajući osećaj svežine. Ako želite da se upustite u svoju avanturu, onda pogledajte blago srebrnog brojčanika u DOXA Searambler modelima satova, sa autentičnim i uvek modernim monohromatskim izgledom. Čelično kućište i srebrni brojčanik savršeni su saputnici za jednostavan, a ipak upečatljiv izgled časovnika na zglobu vaše ruke.

Promo

 

 

Plavo nebo

Lezite na plažu sa hladnim pićem u ruci i otvorite oči. Šta vidite? Vedro, beskrajno plavo nebo. To je obeležje letnje sezone koje ostavlja osećaj optimizma koji je teško pobediti. Zašto ne dodati malo te nijanse svom zglobu uz sat DOXA SUB 300T Caribbean. Karipski po imenu i po prirodi, ovaj sat će vas odvesti u opuštajući svet gde je mirno plavetnilo sve što vam treba da se opustite u toplim danima! Ovaj sat je nastao davne 1968. godine, kao prvi strogo profesionalni ronilački sat, sa do tada nesvakidašnjim tehnički naprednim dizajnom. Čak i više od pola veka kasnije, Karipsko plavi brojčanik još uvek zadivljuje svojim izgledom.

Promo

 

 

Sunčano žuta

Plaža je uvek neverovatno popularna destinacija za mesece letnjeg odmora. A ko ne voli osećaj peska tokom toplog popodneva? Za ugodna sunčana raspoloženja, DOXA Divingstar modeli se ne mogu nadmašiti, sa svojim upečatljivim žutim brojčanikom sa crnim akcentima. Žuta boja dodaje toplinu vašem izgledu, podseća na sunce što je možda najvažniji aspekt leta. Simbolizuje svetlost i sjaj, stvarajući vizuelnu vezu sa sunčanim danima i dužim dnevnim satima u kojima možemo da uživamo. Izrađen od vrhunskog nerđajućeg čelika, DOXA SUB 300T ima prečnik od 42,5mm i safirni kristal otporan na ogrebotine, dodatno poboljšan antirefleksnim tretmanom.

Promo

 

 

Tirkizno more

Bilo da se sunčate na plaži ili šetate obalom mora, vaš pogled na pučinu biće raspon svetlih i primamljivih plavih nijansi, od akvamarinske do jedne od najmodernijih boja u poslednje vreme, tirkizne. Trenutno nema toplije nijanse od ovog spektra plave i, dok je sat vanvremenski (kao i samo more), ko ne voli da bude u trendu? DOXA SUB 600T Aquamarine isijava živopisnu plavu nijansu sa svog brojčanika, i ide korak dalje sa brojevima na rotirajućoj koroni u svetlo plavoj boji. Ovaj ronilački sat neprimetno spaja estetsko nasleđe DOXA satova, sa savremenim tehničkim napretkom koji karakteriše današnje ronilačke satove visokih performansi.

Promo

 

 

Usijan beli pesak

Dok sunce zalazi i spušta temperaturu za nekoliko stepeni, vreme je da zapalite vatru ili roštilj i sedite i uživate u pričama dana. Biserno beli Whitepearl brojčanik daje nam novi pogled na tradicionalni ronilački sat, sa crnim tekstom i kazaljkama sa crnim oznakama na koroni. Crno na belom je inverzija uobičajenog belog teksta na crnom brojčaniku koji predstavlja tradicionalni izgled ronilačkog sata. Oštra bela je upečatljiva, i izgledom podseća na beli usijan pesak tropskog ostrva. Sposoban da izdrži pritiske do 120 bara, ovaj ronilački sat je efikasno vodootporan do dubine od 1200 metara.

Promo

 

 

DOXA pravi satove za svakoga, a bogata paleta ponudiće vam opciju za svaku priliku ovog leta. Ove boje su dostupne u svim DOXA kolekcijama, tako da nećete imati problema da odaberete sat koji odgovara vašem stilu. Ali zapamtite, DOXA nikada nije daleko od vode, tako da bilo pored bazena, pod talasima, na vašoj dasci za surfovanje ili na palubi jahte; vaš DOXA sat će vam uvek pomoći da pratite vreme.

Promo

 

 

Od ovog leta DOXA satove možete pronaći u Kazimirowa Jewelry&Watches radnji u West 65 tržnom centru. Osvežite svoju kolekciju satova i odaberite svog favorita za ovo leto.

Komentari (0)

Loading