Lifestyle

Kako brzo očistiti organizam od toksina i izbaciti višak vode? Uz pomoć čudotvornog minerala – ZEOLITA!

Toksina je sve više u vazduhu, vodi, hrani i našem organizmu, pa nam je danas potrebno mnogo više detoksikacije nego pre 10 i više godina. Detoksikacija olakšava posao našem imunitetu i omogućava homeostazu, odnosno ravnotežu organizma da bi organi funkcionisali harmonično

Kako brzo očistiti organizam od toksina i izbaciti višak vode? Uz pomoć čudotvornog minerala – ZEOLITA!

https://koloid.rs/product-category/zdravlje/detoksikacija-organizma/

Mnogi naučnci danas se otvoreno zalažu za istraživanje i upotrebu minerala zeolita jer su njegova čudotvorna dejstva nadaleko poznata. 

Uz najnoviji program detoksikacije “Zeolit duo detox” koji sadrži zeolit u prahu i kapsulama, za 20 dana se organizam efikasno oslobađa svih toksina i pomaže izbacivanje viška vode, smanjuje nadutost i pomaže procesu mršavljenja. 

Zeolit sadrži mikroelemente, poput natrijuma, kalcijuma, kalijuma i magnezijuma, koji su od izuzetne važnosti za zdravlje. 

https://koloid.rs/product-category/zdravlje/detoksikacija-organizma/

 

Zeolit u prahu ili kapsulama? Ili oba?

Zeolita ima 400 vrsta, u industriji se koristi desetak, a na tržištu za ljudsku upotrebu postoji tri. Ako je reč o klinoptilolitu, onda je reč o mineralu koji nije škodljiv. Međutim, neki zeoliti sadrže okside i to okside teških metala, cinka i olova, pa je za sve koji žele da ga koriste kao dodatak ishrani najbolje da kupuju proverene suplemente koji su ispitani kako bi bili sigurni da ne sadrže toksične elemente štetne za organizam. 

Zeolit u prahu unosi se u organizam pomešan s vodom i deluje brzo i direktno, uništavajući najpre patogene bakterije koje se nalaze u usnoj duplji i ždrelu, a zatim se spušta do digestivnog trakta gde nastavlja svoje delovanje. Zeolit ne ulazi u krv nego deluje u crevima. Zbog toga je važno uzimati ga i u 'pametnim' kapsulama koje će izdržati želudačnu kiselinu tako da se zeolit neće otopiti, već doći nepromenjen do creva i tu napraviti detaljnu detoksikaciju donjeg dela gastrointestinalnog trakta.

Jedan od takvih, najčistijih zeolita na tržištu koji u sebi sadrži i zeolit u prahu i u kapsulama, jeste upravo inovativni “Zeolit Duo Detox+” kompanije “Koloid”, idealne mikrogranulacije kako bi efekat detoksikacije organizma bio najefikasniji. 

https://koloid.rs/product-category/zdravlje/detoksikacija-organizma/

 

Koristi koje se pripisuju zeolitu

Zagovornici zeolita ističu da svojim delovanjem uklanja umor, reguliše nivo šećera i masnoće u krvi, sprečava razvoj arterioskleroze, reguliše povišen krvni pritisak, sprečava komplikacije dijabetesa, smanjuje mučnine, nadutost kod upale i ciroze jetre, deluje gastroprotektivno, smanjuje bol, ukočenost i poboljšava pokretljivost zglobova, povoljno utiče na strukturu i vlažnost kože i efikasno eliminiše gljivična oboljenja kože. Uz program “Zeolit duo detox” za samo 20 dana organizam se oslobađa toksina i viška vode, što efikasno pomaže u mršavljenju!

Obratite pažnju 

Nemojte piti zeolit sumnjivog porekla, onaj namenjen za životinjsku upotrebu, čišćenje vode ili za poljoprivredu jer bi moglo doći do trovanja. Imajte na umu da tokom korišćenja zeolita treba piti više vode nego obično jer podstiče dehidraciju. Kupujte samo proverene suplemente, sertifikovane od naših nadležnih institucija, kao što je već pomenuti „Zeolit Duo Detox+“ koji možete naći u svim bolje snabdevenim apotekama ili poručiti online na www.koloid.rs.

https://koloid.rs/product-category/zdravlje/detoksikacija-organizma/

Komentari (0)

Loading