Lifestyle

Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?

Weekend Media Festival već 15 godina predstavlja sinonim za najbolji vikend u godini, onaj produženi, septembarski, rovinjski.

Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?

Promo

Prepune dvorane i mnogobrojni posetioci, od kojih su mnogi uz festival odrastali, sklapali poslove, pa i brakove, teraju da se zapitamo koja je tajna uspeha ovog vodećeg festivala u regionu, koji okuplja medijske, marketinške i komunikacijske stručnjake. 

Od jednostavne ideje organizovanja eventa takve vrste, do uspešne transformacije u vodećeg regionalnog event igrača – ovo je proces čiji je ishod najviše zavisio od sveukupnog angažmana ambicioznih ljudi koji su imali jasnu viziju što žele postići. Osim toga, pet je dodatnih razloga koji su ga doveli tu gde je sada:

Promo

 

 

 • Aktuelne teme
 • Weekend svake godine obara s nogu, čemu svedoči i činjenica da je njegov program uvek u korak s vremenom, kao i da prepoznaje aktuelne teme i stručnjake koje dovodi u Rovinj. Trendovi se po pravilu brzo menjaju, a nove generacije donose drugačiju perspektivu i uvek traže nešto novo. Stoga je glavni zadatak programskog tima da brzo reaguje na aktuelnosti, pronađe domaće i strane stručnjake, ali i postavi relevantne trendove i predvidi fokus stručne javnosti. Ambiciozan je to cilj koji Weekend uspešno savladava iz godine u godinu.

 • Zanimljivi predavači
 • Jedna od ključnih tajni uspeha Weekend Media Festivala su zanimljivi i aktuelni predavači iz raznih područja koji donose svežu i relevantnu perspektivu na teme koje su trenutno važne u medijskoj, komunikacijskoj i marketinškoj industriji. Ova kombinacija stručnosti, iskustva i svežine čini Weekend sveobuhvatnim festivalom koji iz godine u godinu ostaje relevantan, inspirativan i epicentar susreta svih koji žele biti u toku s najnovijim trendovima. Uostalom, ko se osim Weekenda može pohvaliti da je na svojim foteljama imao raznoliko društvo koje čine osobe kao što su Zlatko Dalić, Pete Radovich, Goran Bogdan, Korade Korlević, Ivica Kostelić, Darko Rundek, Bajaga. Manfred Spitzer, Pierluigi Collina i brojni drugi?

  Promo

   

   

 • Svi stručnjaci na jednom mestu
 • Okupljanje eminentnih stručnjaka na jednom mestu pruža neverovatnu priliku za razmenu ideja, iskustava i najboljih praksi. Svako ko je bio na Weekendu verovatno je osetio tu atmosferu okruglog stola u kojoj se mogu povezati s istomišljenicima i kolegama, razmeniti ideje, ali i stvoriti dugotrajne odnose koji mogu biti odskočna daska za njihovu karijeru. Međutim, ponekad čak nije ni sve u poslu. Raznovrsno društvo stručnjaka koje čini dušu Weekenda, stvara atmosferu koja je plodno tlo za ideje koje nas obogaćuju i u životnom, a ne samo u poslovnom smislu.

  Promo

   

   

 • Neformalna druženja
 • Neformalna druženja pružaju šansu da se oslobodimo kravata, odela i službenih razgovora, a to svi ponekad priželjkujemo. Imati priliku direktno postaviti pitanje svom idolu, razmeniti pogled s kreativnim genijem ili izmisliti neverovatno poslovno rešenje uz čašu hladnog pića u ruci je ono što može očekivati svako ko dođe na najluđi Weekend u godini. Svakako ne smemo zaboraviti neumorna druženja koja donose uzbuđenja i prilike za upoznavanje novih ljudi. Tako se ostvaruju kontakti i grade neverovatne veze koje su ulaznica u klub jedinstvenih kreativaca, a koje verovatno i otvaraju vrata novim poslovnim mogućnostima.

  Promo

   

   

 • Najbolja zabava
 • A prava, plesna zabava? Pa, organizatori Weekenda definitivno znaju šta znači dobar provod. Domaći i regionalni izvođači i nadaleko poznati Weekend party-ji su pravi spektakl (kako ste verovatno i sami čuli ili svedočili ovome). Tu nema stajanja - samo čisti, nezaustavljivi plesni vrtlog koji vas nosi celu noć. Budući da su svi otvorenog uma, spremni za ples i nezaboravne trenutke, ne čudi što su neke od najboljih saradnji sklopljene upravo na Weekendu.

   

  S obzirom na sve navedeno, ne propustite Weekend.16 koji će se održati od 21. do 24. septembra u Rovinju. Kotizacije možete kupiti online, a više informacija pronađite na www.weekend.hr.

  Komentari (0)

  Loading