Lifestyle

Stop vlazi! Zaustavite ovo vlažno leto - napravite od svog doma savršenu oazu

Rešite se viška vlage u svim prostorijama pomoću samo jednog štedljivog i ekološkog uređaja.

Stop vlazi! Zaustavite ovo vlažno leto - napravite od svog doma savršenu oazu

Heisense

Ovo leto nas je sve prilično iznenadilo - visoke temperature smo očekivali, ali ovako vlažno vreme svakako nismo, a ono traje već nedeljama! Ako i vas muči višak vlage, na koju nismo navikli, a koja ne samo da nam kvari raspoloženje, nego utiče i na “memljivu atmosferu“, pomaže stvaranje buđi i razvoju različitih respiratornih i drugih inspekcija, vreme je da razmislite o nabavci uređaja koji se zove - odvlaživač.

Heisense

 

Odvlaživač, kako mu ime i ukazuje, služi za sakupljanje i odvođenje viška vlage iz prostorije u kojoj radi, a kako je ovo leto upravo takvo - neprirodno vlažno - olakšaće vam svakodnevicu. Naravno, odvlaživač se ne koristi samo leti, moguće ga je uključiti kada god poželite i uživaćete u čistijem, prirodnijem i svežijem vazduhu kod kuće ili na poslu.

Heisense

 

Prednosti modernih odvlaživača su njihova laka konstrukcija, mobilnost i napredne funkcije, koje su do sada bile rezervisane uglavnom za klima uređaje. Kupovinom odvlaživača pravite ulaganje na duge staze, a kao i uvek - birajte pouzdanog proizvođača, čiji uređaji su kvalitetni i dugotrajni.

Kompanija Hisense, poznata po svojim klima uređajima, od sada će biti poznata i po odvlaživačima, koji se odnedavno prodaju i kod nas. Od tri dostupna modela, koje možete da pogledate isključivo u Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije ili u web prodavnici kompanije, izdvajamo Hisense D16CW, koji može da se kupi za 23.990 dinara, po akcijskoj ceni.

Heisense

 

Pametniji i praktičniji

Hisense odvlaživačem lako upravljate sa bilo kog mesta kod kuće i u bilo koje doba dana preko pametnog telefona ili tableta zahvaljujući pametnoj Wi-Fi kontroli. Koristite aplikaciju ConnectLife i postanite deo povezane Hisense porodice na svim važnim platformama - Apple, Google, Amazon i Huawei, na kojima je aplikacija dostupna.

Osim što uklanja vlagu iz vazduha, čineći da temperatura vazduha bude hladnija i prijatnija, Hisense odvlaživač vazduha ima izuzetno nisku potrošnju energije na maksimalnom režimu (270 vati) i kapacitet uklanjanja vode do 16 litara dnevno, a najbolje će funkcionisati u prostorijama od 25 - 30 metara kvadratnih.

Heisense

 

Briga o zdravlju i garderobi

Ovakav uređaj može da ukloni čak i memljiv osećaj i vlagu iz podruma ili vešeraja i spreči nekoliko drugih “lepljivih situacija“, jer nivo vlažnosti iznad 60 odsto dovodi do stvaranja grinja, buđi i gljivica, izazivajući alergije ili druge zdravstvene probleme. Zato, Hisense D16CW odvlaživač automatski podešava nivo vlažnosti između 45 i 55 procenata relativne vlažnosti, u zavisnosti od stvarne temperature u prostoriji, čini je hladnijom i istovremeno olakšava disanje svih u toj prostoriji.

Spomenuli smo vlažno leto, a jedan od problema s kojim se svi zbog toga suočavamo jeste i sušenje veša - opran veš se suši sporo i neravnomerno, što može da dovede do različitih neželjenih stvari. Kako bi se to sprečilo ovaj Hisense odvlaživač vazduha pomaže vam da osušite svoju odeću na efikasan i higijenski način uz funkciju sušenja. Jednostavno postavite uređaj u prostoriju u kojoj sušite veš, zatim izaberite funkciju sušenja, a ventilator velike brzine će vam pomoći da sve brzo osušite. Odeća će biti mekana, a ne kruta i presušena kao kad se suši nad direktnim izvorom toplote.

Heisense

 

 

Još korisnih opcija odvlaživača

Sa bukom nižom od 38 decibela, odvlaživač pruža veoma tiho okruženje i neće vas iritirati tokom spavanja, pa ga možete doneti i u spavaću sobu, a veoma je pogodan i za rad u kancelariji. Takođe, možete da birate između režima velike ili male brzine, odnosno od količine vlage u prostoriji.

Pametan, kakav jeste, odvlaživač će prestati da radi kad se kanister napuni vodom. Kapacitet kanistera je dva litra, a svetlosni signal će vas obavestiti kada je pun. Ipak, možete sebi da uštedite vreme koje biste potrošili pražnjenjem kanistera, inovativnim automatskim odvodom, tako što ćete povezati crevo promera 20 milimetara sa odvlaživača na neki od kućnih odvoda.

Heisense

 

Na ovom modelu dodata je i opcija zaključavanja, koja sprečava pritiskanje kontrola kao i isključivanje odvlaživača. Samo pet sekundi držite taster za uključivanje / isključivanje i bićete bezbedni, a klinci neće moći da urade ništa s uređajem, dok ga opet ne otključate na isti način.

Na kraju, ne manje važno, spomenućemo i lako prenošenje i rukovanje - četiri točkića koja se kreću u svih 360 stepeni omogućavaju lak transport i jednostavnu prenosivost. Ručke sa obe strane odvlaživača će vam, takođe, biti od pomoći.

Heisense

 

 

Ovaj, D16CW, i druge odvlaživače Hisense kompanije pogledajte širom zemlje u Hisense / Gorenje studijima, gde možete da obavite i kupovinu i rešite se viška vlage ovog leta, ali i u svakoj sličnoj situaciji. Ako više volite onlajn kupovinu - svi su dostupni i na Hisense Srbija sajtu već sada.

Komentari (0)

Loading